2 ploegen vacatures

Een 2-ploegendienst is een werkschema waarbij medewerkers gedurende een bepaalde periode op twee verschillende tijdstippen werken, meestal in 24 uur. Dit betekent dat ze afwisselend 's nachts en overdag werken, met een vroege en late dienst. Het hoofddoel van dit systeem is om de continuïteit van productie en dienstverlening te waarborgen door personeel beschikbaar te hebben op elk moment van de dag en nacht, waardoor de productie onverstoord kan doorgaan. De 2-ploegendienst wordt vaak gebruikt in industriële, productie- en andere sectoren zoals gezondheidszorg en openbare diensten, waar 24-uursbeschikbaarheid van diensten en personeel nodig is. De gemiddelde arbeidsduur varieert tussen de 36 en 40 uur per week waarbij werknemers doorgaans doordeweeks werken van maandag tot en met vrijdag, en in het weekend vrij zijn van hun werk.

Filters
Nieuw
Technisch Operator 2 ploegen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen, Groningen
euro sign icoon
€2700 - €3800

Als Operator ben je over het algemeen actief met het in de gaten houden van het productieproces. In dit proces ben je samen met je collega's actief met de machines. Dit zal voornamelijk met het bedienen, instellen, onderhouden, ombouwen en het oplossingen van storingen zijn. Hierbij kun je op verschillende afdelingen en bij verschillende onderdelen worden ingezet. Kortom een uitdagende, technische en afwisselende functie waarin je veel zelfstandig, maar ook in teamverband aan de slag bent. 

Nieuw
Operator Procesindustrie omgeving Scheemda
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Operator procesindustrie ben je verantwoordelijk voor het verloop en het bijstellen van het productieproces.  Hierbij kan met name gedacht worden aan het bedienen van de machines en installaties, ondersteuning bieden bij technische storingen en het verrichten van lichte administratieve handelingen. De opdrachtgever hanteert hierbij een  werkweek op basis van drie/twee ploegen. Je gaat allereerst starten met een intern inwerktraject, hierbij sta je onder begeleiding van een ervaren operator. Op den duur is het de bedoeling dat de werkzaamheden zelfstandig zullen worden opgepakt.

Nieuw
Medewerker Technische dienst
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Scheemda, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €2900

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van ons gehele machinepark en productiemiddelen. Onze technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

In deze functie heb je tevens veel vrijheid en kun je pro- actief meedenken voor de optimalisatie van het machinepark.

We zijn als bedrijf aan het groeien en continu bezig om onze processen te verbeteren. Om deze reden investeren wij flink in ons machinepark. De afgelopen periode zijn er al een aantal nieuwe machines in bedrijf gegaan. Dit betekent voor jou werken in een veranderende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.

Nieuw
Storingsmonteur Technische Dienst 2 ploegen omgeving Emmen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €4000

Als Storingsmonteur binnen de Technische Dienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele onderhoud aan het geavanceerde machinepark. Je signaleert en verhelpt storingen op zowel elektrotechnisch als mechanisch gebied. Je verricht correctief en preventief onderhoud aan het machinepark maar ook de gebouwen. Je denkt mee in verbetervoorstellen op zowel gebied van het proces als op gebied van machines. Je reviseert en repareert machines, en je voert controles uit m.b.t. veiligheid. Hier door zorg jij er voor dat het productieproces optimaal verloopt.

Nieuw
Monteur Dagdienst of twee ploegen WTB en/of Elektrotechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2400 - €3600

Als monteur op het gebied van werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek werk je in dagdienst of in een tweeploegendienst. Je bent voornamelijk belast met preventief onderhoud, correctief onderhoud en inspectie van een breed scala aan installaties, inclusief de mechanische en/of elektrotechnische componenten. Je speelt, afhankelijk van de taak, ook een rol in het coördineren en voorbereiden van deze werkzaamheden, waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van de installaties centraal staan. Door je focus en strikte naleving van richtlijnen zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkplek gewaarborgd blijft. Door het nauwgezet volgen van het preventieve onderhoudsplan draag je bij aan de betrouwbaarheid van de installaties en minimaliseer je capaciteitsverlies in organisatieprocessen. Dit doe je meestal niet alleen, maar werk je samen in een team van ervaren collega's.

Machine Operator
Bekijk de vacature
Nieuw
Allround Operator Verpakking 2 ploegen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€3000 - €3600

Als Allround Operator Verpakking bij onze opdrachtgever in Zwolle ben je een essentieel onderdeel van het team. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van het opleidingsplan van de ploeg, het uitvoeren van eerstelijns trouble shooting bij productiestilstanden, en het waarborgen van veiligheid en kwaliteit in de werkomgeving. Bij afwezigheid van de teamleider/plaatsvervanger schuif je door naar een leidinggevende rol, waarbij je de dienst aanstuurt en de werkzaamheden van de plaatsvervanger uitvoert.

Nieuw
Operator 2 ploegen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Overijssel
euro sign icoon
€2800 - €3500

Bij onze opdrachtgever in Zwolle hebben we een uitstekende kans voor gemotiveerde kandidaten om opgeleid te worden tot Technisch Operator! In deze veelzijdige rol word je intern opgeleid en krijg je de mogelijkheid om allround vaardigheden te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en je zult ingezet worden op diverse werkplekken binnen de productieafdeling. Als Technisch Operator ben je verantwoordelijk voor het controleren, ombouwen en opstarten van productielijnen, het afwegen en afvullen van grondstoffen, administratieve taken, procescontroles uitvoeren en het aanvullen van materialen ten behoeve van de productie.