Teamleider/Shiftleader

Als teamleider of shiftleader ben je voornamelijk als aanspreekpunt voor een groep operators, vaak afwisselend in de ochtend en/of middagdienst, verantwoordelijk voor het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de werkzaamheden en zorgt voor een veilige werkomgeving. De rol en verantwoordelijkheden van een teamleider variëren erg per bedrijf. Je kan bijvoorbeeld denken aan het verrichten van ondersteunende aanstuur, opstart, controle en instartwerkzaamheden. Kennis van het proces is van belang, zodat je kan inspringen wanneer het nodig is. Vaak sta je tussen het management en de medewerkers in en weet je daartussen goed te schakelen. Hierom is het belangrijk dat je overwicht hebt en goed kan communiceren.

Filters
Nieuw
Werkvoorbereider wegenbouw
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€3000 - €4000

Een doorgewinterde werkvoorbereider in de wegenbouw begrijpt dat een solide voorbereiding cruciaal is. Of het nu gaat om het aanpassen van een straat in Assen of een provinciale weg grenzend aan Duitsland, jij waarborgt tijdige materiaalbestellingen, onderhandelt met leveranciers, en beheert administratieve taken. Van civieltechnische tekeningen tot SAP-software, je ordent alles. Werken vanuit het kantoor in Hoogeveen en soms op locatie draagt bij aan het gewaardeerde teamgevoel. Naast het ondersteunen van uitvoerders en bijdragen aan omgevingsmanagement, geniet je van de vrijheid om je tijd zelf in te delen en doorgroeimogelijkheden. Bij het regiokantoor in Hoogeveen werk je samen met een divers team, waar een goede werksfeer, onderlinge hulp en regelmatige interactie centraal staan.

Nieuw
Werkvoorbereider WTB Installatietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €3600

Als werkvoorbereider controleer jij werktuigbouwkundige ontwerpen van de engineer. Dat is jouw startpunt, want zo weet je wat er gedaan moet worden. Je zorgt dat iedereen op de hoogte is van de planning en houdt het contact met bijvoorbeeld leveranciers. Op de bouwlocatie zijn vind jij alleen maar leuk. Zo houd je de lijnen kort. Kortom, jij bent een echte regelaar. Een volledig nieuwbouwproject of het verduurzamen van een kantoor of school? Twee totaal verschillende projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven werkvoorbereider werktuigbouwkunde. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Controleren van de tekeningen van werktuigbouwkundige installaties.
• Maken van een effectieve planning van de werkzaamheden.
• Overleggen met leveranciers, aannemers, opdrachtgevers en monteurs.
• Bestellen van het juiste materiaal.
• Evalueren na afloop van een bouwproject hoe het is gegaan.

Nieuw
Werkvoorbereider
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Kampen, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3600

Als werkvoorbereider ontvang je tekeningen van de afdeling engineering en gaat hiermee aan het werk. Samenwerking is een van jouw kwaliteiten waarmee je door goed communiceren met de verschillende afdelingen je collega's van de productie goed op de hoogte stelt. Door jouw duidelijke planning kunnen de afdeling goed met elkaar werken en blijft het productieproces goed verlopen. Onze relatie groeit in nieuwe ontwikkelingen. Ze werken steeds vaker met onder andere lasrobots, die jij hebt mede-geprogrammeerd. 

Nieuw
Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leek, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra krijg je de unieke kans om aan de slag te gaan met de aanvragen van gewaardeerde opdrachtgevers. Je zult niet alleen kostprijsbegrotingen en werkbegrotingen opstellen, maar je krijgt ook de ruimte om je creativiteit in te zetten voor slimme werkmethoden en planningen die projecten naar een hoger niveau tillen.

Maar daar stopt het niet. Onze opdrachtgever gelooft in de kracht van samenwerking en innovatie. Heb jij een idee om een project nog efficiënter en met minder overlast voor de omgeving uit te voeren? Jouw inbreng wordt gewaardeerd en aangemoedigd. In hun hechte team verwerk je specificaties tot een overtuigend aanbestedingsdossier en voer je (na)calculaties uit om de beste resultaten te behalen.

Nieuw
Werkvoorbereider
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Smilde, Drenthe
euro sign icoon
€2500 - €3000

Ben jij een organisatietalent met een passie voor planning en coördinatie? We zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarzetten en bestellen van materialen. Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teams, zoals engineering, inkoop en productie om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen. Je houdt de materiaalstroom bij, verwerkt bonnen, houdt de planning bij en voert eindcontroles. 

Werkvoorbereider/ Tekenaar
Bekijk de vacature
Nieuw
Junior Inkoper
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
HBO
marker icoon
Leeuwarden omgeving, Friesland
euro sign icoon
€2600 - €3000

Als junior inkoper zorg jij ervoor dat het de vakmensen op de werkvloer aan niks ontbreekt. Je weet precies welke materialen ze nodig hebben en waar je die kunt vinden. Je werkt meestal onder begeleiding van een ervaren inkoper. Vanuit de verantwoording voor het regelen van inkopen van goederen of diensten kun je mooie stappen maken binnen het team.

Nieuw
Werkvoorbereider
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Dronten, Flevoland
euro sign icoon
€2700 - €3600

Als werkvoorbereider speel je een leidende rol in het plannen, coördineren en voorbereiden van de productie. Je bent verantwoordelijk voor dat alle benodigde materialen en gereedschappen aanwezig zijn. Ook bereid je de productieafdeling voor aan de hand van tekeningen en instructies. Het rapporteren van eventuele afwijkingen of vertragingen houd je bij. Daarnaast ben je in nauw contact met je collega's om het productieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.