Er zijn geen vacatures gevonden met jouw zoekresultaten

0 vacatures gevonden

Filters
Je kunt ons ook laten zoeken voor jou!

Wij hebben de beste vacatures voor jou klaar staan. Stuur ons een open sollicitatie en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op. Met jouw CV gaan we aan de slag en zoeken we de vacature die bij jou past!

Open sollicitatie sturen

Bij Technisi zijn wij op zoek naar planners die niet alleen over deze vaardigheden beschikken, maar ook die een passie hebben voor het overbruggen van de kloof tussen technische professionals en uitdagende projecten. Wij bieden vacatures in een breed scala aan technische branches, van constructie en engineering tot IT en energiebeheer, waarbij jouw rol als planner onmisbaar is voor de naadloze uitvoering van projecten.

Ontdek nu de beschikbare plannerfuncties bij Technisi en grijp de kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen in een omgeving die waarde hecht aan precisie, efficiëntie, en innovatie. Solliciteer en word onderdeel van een team dat vooroploopt in het verbinden van technische expertise met toonaangevende projecten. Jouw inzet en vaardigheden als planner zijn de sleutel tot ons gezamenlijke succes.