Elektrotechniek

Binnen de dynamische wereld van de elektrotechniek biedt Technisi een breed spectrum aan werkzaamheden en carrièremogelijkheden voor professionals op elk niveau. Van ervaren vakmensen tot enthousiaste starters, Technisi biedt een platform waar elk talent kan groeien en bijdragen aan zowel traditionele als innovatieve projecten in de industrie. Hier is een uitgebreide blik op de werkzaamheden en de unieke kansen bij Technisi.

Werkzaamheden binnen de Elektrotechniek bij Technisi

Filters
Nieuw
offshore junior windmolen monteur nederland
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Friesland, Friesland
euro sign icoon
€2400 - €3500

Als servicemonteur windturbines maak jij deel uit van een energiek team dat windturbines onderhoudt. Je lost samen storingen op, voert reparaties uit of zorgt voor een onderhoudsbeurt. Maar je gaat ook op pad om nieuwe windturbines te monteren of bestaande te demonteren. Je hebt verstand van hydrauliek, mechaniek en elektrotechniek en je werkt graag samen.

Als servicemonteur ben je vaak onderweg en werk je veelal buiten. Het kan voorkomen dat je voor je werkzaamheden meerdere dagen op pad bent, want ze werken wereldwijd. Omdat ze de  services 24/7 aanbieden draai je ook enkele keren per jaar een weekenddienst. En het is misschien vanzelfsprekend, maar je werkt op hoogte.

Nieuw
Elektromonteur Energietechniek Industrie dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Delfzijl, Groningen
euro sign icoon
€3000 - €4400

Als Elektromonteur industrie ben je in grote lijnen actief met zowel het onderhouden, het oplossen van storingen, inbedrijfstellingen en diverse modificaties en revisies van de machines en diverse (elektrotechnische) installaties. De taken die hieruit onder andere voortvloeien zijn onder andere inspecties en beoordelingen en het hier weer uit voortvloeiend correctief onderhoud. Daarnaast als aanspreekpunt actief onder andere met het begeleiden en het nemen van beslissingen met betrekking tot externe monteurs en het inwerken van nieuwe monteurs. Verder ook actief met het waarborgen van bijvoorbeeld veiligstellingen en verbetervoorstellen en andere maatregelen ten behoeve van het waarborgen en verbeteren van onder andere de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Nieuw
Elektrona Technicus omgeving Leek
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€2200 - €3000

Als Elektronica Technicus ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en doorlooptijd van de artikel analyses en reparaties. Om uniforme en efficiënte benadering van reparaties te bereiken en continue verbetering van artikelreparaties te waarborgen, deel je actief beschikbare kennis en geef je input ten aanzien van de opvolging en bewaking van de opgestelde technische werkinstructies.

Nieuw
Eerste monteur elektro
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Hattem, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Eerste Monteur ben jij verantwoordelijk voor de elektrotechnische taken binnen de maritieme of industriële sector. Je zult bijvoorbeeld bezig zijn met het aansluiten, testen en in bedrijf stellen van schakelkasten en pompen. Je hebt een breed scala aan taken en voert projecten zelfstandig uit, van begin tot eind. Als Eerste Monteur houd je toezicht op de kwaliteit en voortgang van het werk. Daarnaast zorg je ervoor dat de medewerkers op locatie goed geïnstrueerd zijn en begeleid je een aantal (leerling)monteurs. Elke klant en elk project is uniek, dus je denkt actief mee met de klant, geeft advies over mogelijke oplossingen en ziet kansen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Hoewel je meestal werkt volgens werktekeningen, krijg je bij ons ook de vrijheid om ter plaatse je eigen aanpak te ontwikkelen.

Nieuw
Elektromonteur
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3500

Jij bent het gezicht van de organisatie en klanttevredenheid staat bij jou altijd voorop. De taken die je zult uitvoeren zijn erg gevarieerd. Je hoofdtaak is het verrichten van diverse installatiewerkzaamheden, zoals het leggen van bekabeling, het aansluiten van apparatuur en het installeren en monteren van verschillende technische systemen. Uiteraard doe je dit alles volgens de geldende werktekeningen en voorschriften. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het werk van hoge kwaliteit is en dat het project goed verloopt.

Tekenaar Elektrotechniek
Bekijk de vacature
Nieuw
Traineeship Elektrotechniek omgeving Noord-Nederland
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Groningen, Groningen
euro sign icoon
€2600 - €3300

Heb jij een afgeronde MBO, HBO of WO Elektrotechniek opleiding afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende baan, maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Dan is dit zeker iets voor jou!

Twijfelen over een eerste baan als je net afgestudeerd bent is de normaalste zaak van de wereld. Het is begrijpelijk dat je hier zelf niet helemaal uit kan komen vanwege het hoge aanbod in de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij vanuit Technisi een Traineeship Elektrotechniek aan voor de afgestuurde student. Je zult in een jaar kennismaken met de arbeidsmarkt waarbij je zult werken op mooie projecten die aansluiten bij jouw ambities. Tijdens dit traject zullen we je veel begeleiden en ondersteunen waar nodig is, zodat je zeker weet dat je een waardevolle start maakt van je loopbaan.

In dit jaartraject kan je zelf kiezen met welke functies je in aanmerking wilt komen, jij bent tenslotte de architect over je eigen loopbaan! Waarschijnlijk ben je al redelijk bekend met de functies binnen Elektrotechniek, maar voor de zekerheid hebben we nog wat functies voor je op een rij gezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan monteur, tekenaar/ontwerper, servicetechnicus, projectleider, hardware engineer, calculator en werkvoorbereider.

Maar wat ga je nou precies doen? Het Traineeship is in ieder geval bedoeld om erachter te komen waar jouw eigen krachten liggen binnen de Elektrotechniek. Je gaat dus een jaar meelopen bij een bedrijf in een functie die jou interessant lijkt. Tijdens dit jaar zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren onder begeleiding van een professional. De werkzaamheden zullen afhankelijk zijn van de functie die jij hebt gekozen. Gedurende je Traineeship zullen we zoveel mogelijk contact met het bedrijf en jou onderhouden zodat we zeker weten dat jij op je plek zit. Hebben we je al wat warmer gemaakt?

Nieuw
Traineeship Technische Bedrijfskunde omgeving Noord-Nederland
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Groningen, Groningen
euro sign icoon
€2600 - €3300

Heb jij een afgeronde HBO of WO Technische Bedrijfskunde en wil jij graag aan het werk, maar twijfel je over welke functie het beste bij jou past? Dan is dit zeker iets voor jou!

Het is meer dan logisch dat je als starter twijfelt over een eerste baan in een sector die je wel erg ligt. Je komt er zelf niet helemaal uit wat je nou precies wilt en vindt de zoektocht naar een passende baan erg overweldigend vanwege het hoge aanbod in de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij vanuit Technisi een Traineeship Technische Bedrijfskunde aan voor de afgestuurde student. Je zult in een jaar kennismaken met de arbeidsmarkt waarbij je zult werken op mooie projecten die aansluiten bij jouw ambities. Tijdens dit traject zullen we je veel begeleiden en ondersteunen waar nodig is, zodat je zeker weet dat je een waardevolle start maakt van je loopbaan.

In dit jaartraject kan je zelf kiezen met welke functies je in aanmerking wilt komen, jij bent tenslotte de architect over je eigen loopbaan! Waarschijnlijk ben je al redelijk bekend met de functies binnen Technische Bedrijfskunde, maar voor de zekerheid hebben we nog wat functies voor je op een rij gezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan planner, supply chain engineer, technisch accountmanager, productiemanager en projectleider.

Maar wat ga je nou precies doen? Het Traineeship is in ieder geval bedoeld om erachter te komen waar jouw eigen krachten liggen binnen de Technische Bedrijfskunde. Je gaat dus een jaar meelopen bij een bedrijf in een functie die jou interessant lijkt. Tijdens dit jaar zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren onder begeleiding van een professional. De werkzaamheden zullen afhankelijk zijn van de functie die jij hebt gekozen. Gedurende je Traineeship zullen we zoveel mogelijk contact met het bedrijf en jou onderhouden zodat we zeker weten dat jij op je plek zit. Hebben we je al wat warmer gemaakt?

Kansen binnen Technisi

Bij Technisi erkennen we de waarde van divers talent en de belangrijke rol die elke medewerker speelt in ons succes. Ongeacht je ervaringsniveau, bieden we kansen die aansluiten bij jouw ambities en vaardigheden.

 

  • Voor Starters: Technisi biedt een stimulerende omgeving waarin je kunt leren van ervaren professionals, deelnemen aan trainingen en certificeringen kunt behalen. Dit vormt een solide basis voor je carrière in de elektrotechniek.
  • Voor Ervaren Professionals: Met geavanceerde projecten binnen en buiten de industrie, biedt Technisi de kans om je expertise verder te ontwikkelen en te werken aan de voorhoede van technologische innovatie.
  • Doorgroeimogelijkheden: Technisi stimuleert interne groei en biedt mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, leiderschapsrollen en specialisatie in nichesectoren van de elektrotechniek.
  • Diverse Projecten: Werk aan een verscheidenheid van projecten, van industriële automatisering tot duurzame energieoplossingen, en draag bij aan de toekomst van technologie.
  • Internationale Kansen: Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een internationale carrière, biedt Technisi projecten over de hele wereld, waardoor je de kans krijgt om ervaring op te doen in verschillende culturen en markten.

Bij Technisi geloven we dat onze medewerkers het hart zijn van ons succes. We zijn toegewijd aan het bieden van een ondersteunende en inclusieve werkomgeving waar je kunt groeien, innoveren en excelleren in je carrière binnen de elektrotechniek. Ontdek de mogelijkheden bij Technisi en bouw mee aan de toekomst van technologie.