Machinebouwer

De machinebouw sector, een vitaal onderdeel van de industriële wereld, speelt een cruciale rol in zowel de economische als technologische vooruitgang. Deze industrie, vaak gezien als de ruggengraat van de zware industrie, focust zich op het ontwerp, de productie, en het onderhoud van een breed scala aan machines. Deze machines variëren van eenvoudige gereedschappen tot complexe automatiseringssystemen, en dienen een dubbel doel: ze ondersteunen zowel de dagelijkse behoeften van consumenten als de operationele vereisten van het bedrijfsleven.

Brede Toepassingsgebieden

Machinebouw is onmisbaar in tal van sectoren, waaronder maar niet beperkt tot de productie, automotive, lucht- en ruimtevaart, en de gezondheidszorg. Het vervaardigen van gereedschapswerktuigen, industriële machines, en diverse apparatuur en installaties staat centraal in deze industrietak. Deze breedte zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarin ingenieurs en technici constant worden uitgedaagd om innovatieve oplossingen te bedenken die de efficiëntie verhogen, kosten verlagen, en duurzaamheidsdoelstellingen ondersteunen.

Filters
Nieuw
Monteur werkplaats
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Emmeloord, Flevoland
euro sign icoon
€2400 - €3200

Als monteur ben je iemand die niet bang is voor een technische uitdaging. Elke machine wordt op basis van klantwensen gemaakt, waardoor je afwisselende werkzaamheden hebt. Je verricht voornamelijk werkzaamheden op mechanisch maar ook op elektrotechnisch en hydraulisch gebied. 

 

 

Nieuw
PLC Engineer Software
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
HBO
marker icoon
Joure, Friesland
euro sign icoon
€3000 - €3900

Als PLC Technicus Machinebouw ben je werk je samen met de andere afdelingen om door middel van maatwerk tot de functionele en gebruiksvriendelijke eindproducten te komen voor de klanten. Hierbij ben je voornamelijk actief in het programmeren van de besturingen van verschillende componenten van diverse machines. Hierbij speel je ook een rol in de materiaalkeuze, het testen en ben je instaat om support te geven waar nodig.

Nieuw
Allround monteur omgeving Heerenveen
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Friesland
euro sign icoon
€2400 - €3200

Jij bouwt (vaak) samen met jou collega's maar soms ook alleen de mooiste machines en hierbij komt erg veel kijken. Je bouwt nieuwe machines op en zorgt dat deze tot in de puntjes perfect en veilig werken. Hierbij ben jij bezig met mechanisch elektrotechnisch maar ook hydraulisch of metaal gebied. 

Je zult soms bezig zijn met het opbouwen van grote machines waar je maanden mee bezig bent maar ook zul je soms bezig zijn met projecten die maar een aantal dagen duren wanneer het gaat om bijvoorbeeld onderhoudt.

Nieuw
Elektromonteur Scheepsbouw
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Makkum, Friesland
euro sign icoon
€2600 - €3800

Als Elektromonteur maak je deel uit van ons team van inbedrijfstellers. In de laatste fase van de bouw van een jacht speelt dit team een cruciale rol door de laatste details samen te voegen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle installaties aan boord operationeel zijn en voldoen aan de gestelde eisen. Je werkt nauw samen met een ervaren inbedrijfsteller en gaat aan boord van luxe jachten om verschillende systemen te installeren. Jouw taken omvatten het assisteren bij het aansluiten en opstarten van technische installaties, evenals het ter plaatse oplossen van storingen. Als je van afwisseling houdt in je werk, ben je bij ons aan het juiste adres. Geen enkele dag is hetzelfde - 's ochtends weet je nooit wat je 's middags allemaal zult tegenkomen en oplossen.

Nieuw
Monteur elektromotoren
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2500 - €3400

Als Monteur elektromotoren ben je voornamelijk bezig met het onderhouden en reviseren van diverse soorten elektromotoren, pompen en ventilatoren. De werkzaamheden zijn zowel bij de klant op locatie als in de werkplaats. 

Eerste Monteur Machinebouw
Bekijk de vacature
Nieuw
Draaier/Frezer
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Sappemeer, Groningen
euro sign icoon
€2400 - €3200

Als Draaier of Frezer ben je verantwoordelijk voor het maken van klant specifieke machines en onderdelen. Elke opdracht is weer uniek, en dat zorgt voor ruime variatie in de dagelijkse werkzaamheden. Je bent bezig met het correct afstellen van diverse machines, het gebruiken van het juiste gereedschap en het programmeren van diverse bewerkingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles van je eindproduct op kwaliteit. Daarbij houd je je machines schoon en zorg je voor kleinschalig onderhoud.

Nieuw
Teamleider Montage/Spuiterij
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Winsum FR, Friesland
euro sign icoon
€3200 - €3600

In deze rol geef je leiding aan circa 8 tot 12 medewerkers en werk je, indien nodig, mee in de uitvoering. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden van de dagelijkse werkzaamheden wat resulteert in de continuïteit van de productieflow. Je hebt toezicht op de naleving van de geldende instructies en procedures en bewaakt de continuïteit en kwaliteit van de assemblage om aan de dagelijkse efficiënt te voldoen. daarnaast zorg je ervoor dat het team optimaal bezet en flexibel is. Indien medewerkers vragen hebben ben jij het eerste aanspreekpunt. Je zorgt voor de afdelingsadministratie zoals; urenverantwoording, snipperaanvragen en vakantieplanning. Bovendien voer je assemblage/montage en spuitwerkzaamheden uit, binnen de vastgestelde tijden en veiligheidsvoorschriften. Je voert controle uit op werkzaamheden van medewerkers binnen je team en spreekt hen aan bij gesignaleerde afwijkingen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor HR-taken zoals functionering, beoordeling, verzuim, In-, door- en uitstroom.

Carrièremogelijkheden bij Technisi

Technisi staat aan de voorhoede van deze spannende ontwikkelingen en biedt een scala aan assemblage- en machinebouwfuncties. Of je nu een ervaren professional bent of net je eerste stappen zet in de wereld van machinebouw, Technisi biedt een platform waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt werken aan projecten die echt het verschil maken. Met een focus op zowel persoonlijke als professionele groei, biedt Technisi een werkomgeving waar innovatie, samenwerking, en technische uitmuntendheid worden gewaardeerd.

Doe mee met Ons Team

Ben je gepassioneerd door het bouwen en onderhouden van machines? Heb je een scherp oog voor detail en een niet aflatende drive om de grenzen van technologie te verleggen? Dan nodigt Technisi je uit om deel uit te maken van ons team. Door te reageren op een van onze vacatures, krijg je de kans om bij te dragen aan de productie van toekomstbestendige machines en installaties die een blijvende impact hebben op diverse industrieën.

Neem vandaag nog de stap naar een uitdagende carrière in de machinebouw bij Technisi. Samen kunnen we bouwen aan de machines van morgen en een nieuwe standaard zetten in de industrie. Reageer snel op één van onze vacatures en begin jouw reis in de fascinerende wereld van machinebouw.