Jachtbouw vacatures

In de wereld van luxe jachtbouw vacatures, draait alles om het creëren van op maat gemaakte, hoogwaardige vaartuigen voor een exclusieve clientèle. De taken in deze industrie variëren sterk, afhankelijk van de rol en het project. Professionals in de jachtbouw kunnen werken aan het ontwerp en de engineering, maar ook aan de daadwerkelijke bouw en het verfijnde afwerkingsproces van deze luxe vaartuigen. Of je nu betrokken bent bij het ontwerpen van de mechanische systemen, het perfectioneren van het elektrische systeem en de navigatieapparatuur, of het handmatig afwerken van het interieur met luxe materialen, elke functie draagt bij aan het eindresultaat: een prachtig, op maat gemaakt jacht.

 

In de luxe jachtbouwsector, net als in de offshore-industrie, is veiligheid van het grootste belang. Echter, in plaats van te werken op boor- of olieplatforms, werk je in gespecialiseerde scheepswerven en ontwerpstudio’s, vaak gelegen in kustgebieden. Werkroosters kunnen variëren, afhankelijk van de fase van het project, maar het biedt een unieke kans om deel uit te maken van een team dat enkele van de meest exclusieve en indrukwekkende vaartuigen ter wereld bouwt.

Uitdagende omstandigheden
Uitstekende voorwaarden
geweldige werk-privé balans

Toe aan een next level uitdaging? Solliciteer!

We zijn enthousiast om de opties samen met jou te verkennen. Hoe we dat doen? Door een introductiegesprek te organiseren waarin je zonder verplichtingen advies krijgt over de sector. Onzeker over welke baan te kiezen of twijfel je tussen verschillende vacatures? Voel je vrij om een open sollicitatie te versturen of neem contact op met een van onze consultant om kennis te maken met het meest gespecialiseerde technische bureau in het Noorden.

Afbeelding