Het meest technische bureau van het noorden

Noordelijke nuchterheid
Maatwerk vacatures

Hét detacheringsbureau voor professionals in de Techniek

Gedreven en vindingrijk. Dat is Technisi. Wij brengen technische professionals in de techniek samen met sterke regionale opdrachtgevers. We kijken naar de behoeftes van zowel de opdrachtgever als de kandidaat, zoeken naar kansen en benutten ze.
Noordelijke nuchterheid maakt het verschil
Uiteenlopende vacatures in de techniek
Neem contact op Arrow

Wat maakt ons anders?

Met een gezonde dosis Noordelijke nuchterheid en enthousiasme maakt Technisi het verschil op het gebied van carrièrekansen in de technische sector
Toegankelijk voor elke werkzoekende
Wij luisteren naar jouw wensen
Specialisten in de techniek
Nieuwe uitdagingen staan klaar voor jou!
Samen naar succes

De kunst van Technisi

We streven ernaar de beste match te vinden tussen jou als kandidaat en onze toonaangevende opdrachtgevers. Wil je werken of je verder ontwikkelen in de techniek? Wij hebben de perfecte baan voor jou! Van vacatures op het gebied van elektrotechniek tot werken met klimaatsystemen binnen de HVAC: je kunt bij ons terecht voor veel verschillende functies. Denk hierbij aan projectleider, calculator, werkvoorbereider, operator, tekenaar, installateur, elektrotechnicus of procestechnoloog. We gaan mee in de energietransitie en helpen je wanneer nodig bij omscholing naar een geschikte technische functie
Neem contact op Small arrow
Jouw deskundige partner
Mensen met elkaar verbinden
Meest technische bureau van het noorden
Veelgestelde vragen
Wij komen graag met jou in contact. Hiervoor kun je solliciteren op onze site of je kan ons altijd bellen! Daarna maken wij kennis en inventariseren wij samen met jou de mogelijkheden. Daarna brengen wij jou onder de aandacht bij de opdrachtgevers die wij hebben besproken. Hierna volgt bij een match het sollicitatiegesprek. Wij zullen je goed ondersteunen in het voorbereiden van dit gesprek. Bij wederzijds enthousiasme heb jij een nieuwe uitdaging! Wij regelen dat je probleemloos aan je eerste werkdag kunt beginnen.
Technisi is de specialist in Techniek. Wij hebben een breed scala aan vacatures in de techniek en schakelen met korte lijnen. Onze consultants geven advies en helpen jou met het vinden naar de technische carrièrekans die écht bij jou past.
Ja, zeker! Het is geen enkel probleem wanneer je geen actueel cv hebt. Wij gaan graag samen met jou aan tafel en stellen deze voor jou op.