Technisi helpt HBO starters bij het vinden van een baan!

Dat langverwachte HBO diploma is bijna binnen! Je hebt jaren hard gestudeerd en nu ben je eindelijk afgestudeerd. Maar wat nu? Bij Technisi snappen we hoe spannend het kan zijn om aan je carrière te beginnen. Want welke richting wil je op? Wat zijn je ambities? En wat maakt je gelukkig?

Technisi helpt een HBO starter bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Samen met een van onze consultants gaan wij zoeken naar wat het beste bij jou past. Daarnaast bieden we uitgebreide opleidingsprogramma’s en ontwikkeltrajecten om je de nodige tools en vaardigheden te geven. Samen zorgen we ervoor dat jouw carrière succesvol van start gaat!

Bekijk alvast wat HBO starter vacatures

Bekijk onderaan deze pagina vooral alvast even wat van onze vacatures om wat inspiratie op te doen. Op deze pagina’s vind je onder meer informatie over de HBO startsalarissen. Het salaris van een HBO starter ligt ongeveer rond de 2600 en 3300. Verder vind je op deze pagina’s meer informatie over het takenpakket wat bij een bepaalde functie hoort, en alle andere relevante informatie.

Meer informatie voor afstudeerders
Afbeelding

Wij zijn jouw specialist!

We begrijpen dat de overgang van de schoolbanken naar het bedrijfsleven een spannende, maar soms ook uitdagende stap kan zijn. Daarom bieden wij ondersteuning en begeleiding om jou te helpen bij het vinden van de juiste baan. Onze consultants staan klaar om jou te adviseren over jouw carrièremogelijkheden, te helpen bij het opstellen van je cv en jou voor te bereiden op sollicitatiegesprekken. Op deze wijze maximaliseer jij jouw persoonlijke ontwikkeling en kansen in de markt. Wij ondersteunen MBO of HBO professionals in het zetten van hun eerste stap binnen hun loopbaan.

Afbeelding

Neem contact op met Technisi!

Dus, als jij een recent afgestudeerde technische professional bent die op zoek is naar een uitdagende en lonende carrière in de techniek, dan ben je bij Technisi aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen bij het vinden van jouw ideale baan. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Laten we starten met een kopje koffie!

In contact komen met Technisi

Vacatures voor HBO-starters ⬇