Maakindustrie

De maakindustrie verwerkt (rauwe) materialen om tot nieuwe producten. Sectoren die bij de definitie van maakindustrie passen zijn onder andere machinebouw, elektronica, kunststofverwerking, machinebouw, textiel-, metaalproducten en transportmiddelen. Per sector en bedrijf varieert de manier waarop de fysieke producten gemaakt worden. Industriële equipment en machineparken worden in dit proces vaak gebruik van gemaakt om goederen te produceren voor consumptie. Het belangrijkste doel binnen de maakindustrie is het toevoegen van waarde. Maak- en productieprocessen leiden tot een stijging in de waarde van het desbetreffende product. Bij Technisi hebben we altijd vacatures in de maakindustrie. Lijkt het jou interessant om waarde te creëren binnen de maakindustrie? Bekijk dan snel onze vacatures.

Filters
Nieuw
Procesoperator 5-ploegen omgeving Emmen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2300 - €3000

Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van het gehele proces, van A tot Z. Je houdt je bezig met het instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het aanpassen van het proces indien nodig. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Het uitvoeren van kleine administratie werkzaamheden en het schoon houden van je werkplek hoort er ook bij.

Nieuw
Monteur Technische Dienst
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Lelystad, Overijssel
euro sign icoon
€2500 - €3649
  • Het geven van technische assistentie aan de medewerkers van de productieploeg.
  • Het oplossen van storingen op mechanisch- en bij voorkeur ook elektrotechnisch gebied.
  • Verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines, installaties, gebouwen en terreinen.
  • Doen van voorstellen ter verbetering van het productieproces, verbetering van de veiligheids- en onderhoudsaspecten.
  • Zorgen voor een nette werkomgeving en verantwoordelijkheid nemen voor de aan u toevertrouwde materialen. Hierbij neemt u de veiligheidseisen en richtlijnen strikt in acht.
Nieuw
Medewerker Technische dienst
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Scheemda, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €2900

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van ons gehele machinepark en productiemiddelen. Onze technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

In deze functie heb je tevens veel vrijheid en kun je pro- actief meedenken voor de optimalisatie van het machinepark.

We zijn als bedrijf aan het groeien en continu bezig om onze processen te verbeteren. Om deze reden investeren wij flink in ons machinepark. De afgelopen periode zijn er al een aantal nieuwe machines in bedrijf gegaan. Dit betekent voor jou werken in een veranderende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.

Nieuw
Meewerkend Voorman TD
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Oldambt, Groningen
euro sign icoon
€2900 - €3300

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van ons gehele machinepark en productiemiddelen. Onze technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je geeft leiding aan en voert samen met het team onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

Nieuw
Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leek, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra krijg je de unieke kans om aan de slag te gaan met de aanvragen van gewaardeerde opdrachtgevers. Je zult niet alleen kostprijsbegrotingen en werkbegrotingen opstellen, maar je krijgt ook de ruimte om je creativiteit in te zetten voor slimme werkmethoden en planningen die projecten naar een hoger niveau tillen.

Maar daar stopt het niet. Onze opdrachtgever gelooft in de kracht van samenwerking en innovatie. Heb jij een idee om een project nog efficiënter en met minder overlast voor de omgeving uit te voeren? Jouw inbreng wordt gewaardeerd en aangemoedigd. In hun hechte team verwerk je specificaties tot een overtuigend aanbestedingsdossier en voer je (na)calculaties uit om de beste resultaten te behalen.

Storingsmonteur Technische Dienst 2 ploegen omgeving Emmen
Bekijk de vacature
Nieuw
Verpakkingstechnoloog
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2800 - €3500

Als Packaging Specialist draag je de verantwoordelijkheid om voortdurend te voldoen aan de hoge normen die worden gesteld aan onze verpakkingsmaterialen. In de rol van verpakkingstechnoloog ontwikkel, implementeer, optimaliseer en controleer je zowel bestaande als nieuwe verpakkingen voor een breed scala aan bakmixen die worden vervaardigd op onze locatie in Leeuwarden. Je zet je in om tegen 2030 al onze verpakkingen recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar te maken, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen. Hierbij richt je je op het verminderen en elimineren van verpakkingsmaterialen, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor optimale bescherming van het product. Je werkt nauw samen met diverse interne afdelingen en externe partners om deze doelen te bereiken.

Nieuw
Onderhoudsmonteur 3 ploegen
dienst icoon
3 ploegen
marker icoon
Lelystad, Flevoland
euro sign icoon
€3200 - €4500

Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor alle machines. Je verricht reparaties, zoekt storingen en je voert preventief en correctief onderhoud uit aan verschillende (complexe) machines en installaties. Is er een storing? Dan ben jij de aangewezen persoon om deze storing zo snel mogelijk op te lossen, zodat de productie snel weer kan draaien. Daarnaast wordt het aangemoedigd om zelf met verbeteroplossingen voor de machines te komen.