Assemblagemonteur vacatures

Assemblagemonteur vacatures: Als assemblagemonteur speel je een cruciale rol bij het vertalen van de technische specificaties naar de feitelijke montage van producten. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig assembleren van onderdelen volgens technische instructies, waarbij je ervoor zorgt dat de producten efficiënt en effectief worden samengevoegd. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit tijdens het montageproces om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan de gestelde normen. Als spil in het web schakel je tussen verschillende belanghebbenden, zoals engineers, supervisors en leveranciers, om ervoor te zorgen dat het assemblageproces naadloos verloopt binnen de randvoorwaarden van het project.

Filters
Nieuw
Assemblagemonteur mechanica, pneumatiek en aandrijvingen
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Joure, Friesland
euro sign icoon
€2500 - €3400

We zoeken momenteel een assemblagemedewerker voor onze locatie in Joure. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het samenstellen en monteren van machines en installaties, evenals het opzetten en mogelijk testen ervan in de werkplaats.

Nieuw
Assemblage monteur
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Dronten, Flevoland
euro sign icoon
€2500 - €3500

Als assemblage monteur ga je aan de slag met het in elkaar assembleren van machines. Je werkt in het productieteam, waarbij je bezig bent met het monteren van onderdelen, testen van machines en het uitvoeren van controles. Aan de hand van vastgestelde specificaties en kwaliteitsnormen zorg jij met het team ervoor dat de machines goed op verzending worden gezet naar de klant.

Nieuw
Medewerker afmontage omgeving Ommen
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Omgeving Ommen, Overijssel
euro sign icoon
€2300 - €3000

In deze rol als medewerker afmontage ga jij werken aan de beste vrachtwagentrailers. Je houdt je bezig met het vervaardigen en monteren van trailers. De trailers waar je aan werkt zijn klantgestuurd en worden volledig op maat gemaakt aan de hand van de aanvraag. Hierdoor zit er veel afwisseling en variatie in je werkzaamheden. Bovendien zal je regelmatig van werkstation wisselen, waardoor elke week bij deze opdrachtgever een nieuwe uitdaging met zich mee brengt. Als medewerker afmontage speel jij een integrale rol van de basis tot het eindproduct. 

Nieuw
Spuiter
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Omgeving Ommen, Overijssel
euro sign icoon
€2300 - €3000

Als spuiter bij deze opdrachtgever ga je werken aan hoogwaardige producten. Je brengt het spuitwerk aan op vrachtwagentrailers en overige onderdelen. Je maakt hierbij de mooiste vrachtwagentrailers van de hoogte kwaliteit en zorgt ervoor dat de producten er perfect uit zien.

Het salaris van een assemblagemonteur kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, sector en locatie. Over het algemeen kan het salaris van een beginnende assemblagemonteur liggen tussen de € 2.300 en € 2.800 per maand. Met toenemende ervaring en expertise kan dit salaris stijgen tot gemiddeld € 2.500 tot € 3.500 per maand voor een ervaren assemblagemonteur.

Voor assemblagemonteurs met leidinggevende verantwoordelijkheden, zoals een teamleider of productiesupervisor, kunnen de salarissen variëren van € 3.000 tot € 4.500 per maand of meer, afhankelijk van de omvang van het team en de complexiteit van de projecten.

Doorgroeimogelijkheden voor assemblagemonteurs kunnen onder meer het bekleden van leidinggevende functies binnen de productieafdeling zijn, zoals productieleider of operations manager. Daarnaast kunnen assemblagemonteurs streven naar specialisatie in geavanceerde montage- en productietechnieken, wat kan leiden tot hogere salarissen en carrièremogelijkheden.

Het volgen van aanvullende opleidingen en certificeringen op het gebied van assemblage en productie kan ook bijdragen aan professionele ontwikkeling en het vergroten van carrièremogelijkheden als assemblagemonteur.