Vacatures Appelscha

Vacatures Appelscha: Herken boeiende technische kansen in het schilderachtige Appelscha en haar omgeving! Of je nu een doorgewinterde expert bent of aan het begin van je loopbaan staat, wij hebben diverse uitdagende mogelijkheden die aansluiten bij jouw ervaring en ambities. Van leidinggevende rollen tot technische ondersteuning, wij bieden een breed scala aan vacatures in sectoren zoals engineering en productie. Neem de volgende stap naar jouw technische toekomst door vandaag nog je CV naar ons op te sturen en laat ons je begeleiden naar jouw ideale positie!" Vacatures regio Appelscha: 

Filters
Nieuw
Monteur Beveiligingstechniek omgeving Leeuwarden
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2600 - €3900

Als monteur installeer je systemen voor beveiliging en communicatie. Je stelt de apparatuur en/of de hele installatie in bedrijf. Soms moet je ter plekke de programmatuur aanpassen. Daar draai jij je hand niet voor om. Je maakt deel uit van de storingsdienst. Je legt de benodigde bekabeling aan. Je lost problemen op. Je communiceert klantgericht, servicegericht en oplossingsgericht. Je gaat altijd voor kwaliteit en wilt jezelf steeds verder verbeteren. Je geeft de klanten advies en aanwijzingen en stelt vernieuwingen voor. Elke dag is anders bij onze relatie

Nieuw
Monteur Infratechniek omgeving Hoogezand
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Hoogezand, Friesland
euro sign icoon
€2500 - €3400

Als Monteur Infratechniek heb je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van montageactiviteiten aan gas- en waterleidingen, inclusief alle benodigde voorbereidende werkzaamheden. Je maakt deel uit van een compact team met vaste collega's en zorgt ervoor dat de opdracht succesvol wordt afgerond, waarbij tevreden klanten achterblijven. Naast je montagewerkzaamheden leg je nauwkeurig administratieve gegevens vast volgens de geldende richtlijnen. Verder onderhoud je goede communicatie met de uitvoerder en werkvoorbereider om de planning en uit te voeren taken af te stemmen.

Nieuw
Storingsmonteur 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€3800 - €5000

Als storingsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan installaties op besturingstechnisch, elektrotechnisch en mechanisch gebied. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan PLC's, frequentieregelaars, transportbanden, pompen, kleppen en lagers. Dit alles zodat het productieproces feilloos kan verlopen. Bij terugkomende storingen ga je op zoek naar mogelijkheden om het apparatuur aan te passen en/of te verbeteren. Je doet verbetervoorstellen om het proces structureel te optimaliseren en houd in het geautomatiseerde onderhoudssysteem. Je werkt in een 5 ploegensysteem, dit houdt in dat je 2 vroege diensten werkt, 2 middagdiensten en 2 late diensten, hierna ben je 4 dagen vrij.

Nieuw
Tekenaar Elektrotechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Bolsward, Friesland
euro sign icoon
€2750 - €3600

Als Tekenaar Elektrotechniek bij onze relatie, een toonaangevend bedrijf in systemen, ben je verantwoordelijk voor het tekenen van bekabeling voor deze systemen. Je ondersteunt ook de productieafdeling bij het testen van elektrische componenten en het oplossen van storingen. In samenwerking met mechanische engineers werk je aan klantprojecten op basis van technische specificaties en bied je ondersteuning aan klanten bij installatie en onderhoud van producten. Dit doe je samen met collega's van diverse afdelingen, waarbij ieder zijn eigen specialiteit heeft. Je taken omvatten onder meer het tekenen van elektrische schema's, 3D-modellering van bekabeling, klantcontact over systeemaansluitingen, communicatie met leveranciers over productverbeteringen en kwaliteit, en het assisteren bij het gebruik van testsystemen.

Nieuw
Verpakkingstechnoloog
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2800 - €3500

Als Packaging Specialist draag je de verantwoordelijkheid om voortdurend te voldoen aan de hoge normen die worden gesteld aan onze verpakkingsmaterialen. In de rol van verpakkingstechnoloog ontwikkel, implementeer, optimaliseer en controleer je zowel bestaande als nieuwe verpakkingen voor een breed scala aan bakmixen die worden vervaardigd op onze locatie in Leeuwarden. Je zet je in om tegen 2030 al onze verpakkingen recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar te maken, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen. Hierbij richt je je op het verminderen en elimineren van verpakkingsmaterialen, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor optimale bescherming van het product. Je werkt nauw samen met diverse interne afdelingen en externe partners om deze doelen te bereiken.

Monteur Dagdienst of twee ploegen WTB en/of Elektrotechniek
Bekijk de vacature
Nieuw
Monteur Elektrotechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Heerenveen, Friesland
euro sign icoon
€2700 - €3200

Als Monteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het maken, vervangen of aanpassen van bestaande elektrotechnische installaties. Bij onze vestiging in Heerenveen bedienen we diverse opdrachtgevers in de utiliteitssector binnen de regio. Je werkt aan verschillende projecten en hebt de mogelijkheid om ook op het gebied van Technisch Beheer ervaring op te doen.

Je dagen zijn gevarieerd: de ene dag bezoek je meerdere klanten, terwijl je op andere dagen langere tijd aan een specifiek project werkt. In deze rol krijg je veel vrijheid: je plant je eigen werkzaamheden in en bent verantwoordelijk voor de uitvoering ervan.

Nieuw
Monteur W Installatietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Heerenveen, Friesland
euro sign icoon
€2700 - €3200

Als Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werktuigkundige taken van kleinere omvang, typisch variërend van 100 tot 120 uur in omvang. Je bent al bekend met deze professionele ins en outs. Misschien ben je nieuwsgierig naar de specifieke installaties waar je bij ons aan werkt, zoals verwarming, sanitair en loodgieterswerk.

Ongeacht het type opdracht, het werk is altijd dichtbij. Als monteur ben je binnen een uur op locatie, reizend in jouw volledig uitgeruste bus met gekeurd gereedschap en benodigdheden.

Vacatures Appelscha