Vacatures De Knipe

De Knipe, een idyllisch dorp gelegen in het prachtige Friesland, biedt een rustige en inspirerende omgeving voor technische professionals die streven naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden in hun carrière. Als jij klaar bent om jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een diverse selectie aan technische vacatures binnen De Knipe en de omliggende regio. Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in De Knipe hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar talentvolle technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie, of een andere technische discipline, bij Technisi vind je verschillende mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in De Knipe. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in De Knipe. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Mechanical Engineer
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
HBO
marker icoon
Franeker, Friesland
euro sign icoon
€3000 - €4500

Als Mechanical Engineer ben je voornamelijk actief met het ontwerpen en modelleren van mechanische componenten, systemen en machines met behulp van CAD. Hierbij ben je creatief en bedreven in het signaleren en oplossen van een breed scala aan technische problemen, ongeacht of het gaat om machines in ontwikkeling of die al jaren in gebruik zijn. Hierbij ben je expert in het uitvoeren van analyses en berekeningen, wat een helder inzicht geeft in eigenschappen en andere kenmerken van producten en systemen. Nauwkeurig werken is hierbij cruciaal, je stelt documenten helder en gestructureerd op en borgt deze zorgvuldig, zodat alles goed terug te vinden is.

Nieuw
Engineer Defensieprojecten
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
HBO
marker icoon
Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2700 - €3600

Als Engineer Defensieprojecten werk je samen met Senior Engineers om componenten en systemen te specificeren en vast te leggen in tekeningen en stuklijsten. Je denkt actief na over werkmethoden, documenteert deze, en bent flexibel in het uitvoeren van taken. Je bent betrokken bij het tot leven brengen van ontwerpen in de protoshop en neem je deel aan klantenbeoordelingen. Dit gevarieerde takenpakket biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in lijn met jouw ambities.

Nieuw
Allround Monteur
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2600 - €3200

Wij zoeken (per direct) allround monteurs voor elektrotechnische werkzaamheden en loodgieter/ cv werkzaamheden. Als monteur is je werk zeer afwisselend en ben jij van alle markten thuis. Wat ga jij doen? Het betreft elektrotechnische renovatie en verbouw werkzaamheden en installatie-werkzaamheden binnen de regio Leeuwarden/Groningen e.o.. Deze werkzaamheden kunnen bij particulieren zijn als ook bij bedrijven. De werkzaamheden zullen voor een groot gedeelte zelfstandig of in een team uitgevoerd moeten worden.

Nieuw
Procesoperator 2-ploegen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Heerenveen, Friesland
euro sign icoon
€2400 - €2800

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bewaken, controleren en bijsturen van het proces. Je bedient diverse machines, stelt deze af en voert kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines zodat de kans op storingen zo laag mogelijk blijft, waardoor het proces vloeiend blijft verlopen. Je werkt in een twee ploegensysteem, de ploegen draaien van 05.00 uur tot 14.00 uur en van 14.00 uur tot 23.00 uur.

Nieuw
Technisch Operator 2 ploegen omgeving Joure
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Sint Nicolaasga, Friesland
euro sign icoon
€2400 - €3000

Als Technisch Operator ben je verantwoordelijk voor het ombouwen van de diverse productiemachines binnen de fabriek. Hierbij kan je denken aan inpakmachines, ompaklijn printers, checkwegers, en metaaldetectoren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van eerstelijns (technische storingen, het proactief meedenken in verbetervoorstellen en het implementeren van deze voorstellen. Daarnaast borg je de gezondheid en veiligheid van collega's conform ARBO-wetgeving.

Assemblagemonteur Jachten
Bekijk de vacature
Nieuw
Elektromonteur jachten
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Sneek, Friesland
euro sign icoon
€2500 - €3200

Er worden verschillende types jachten gebouwd. Deze jachten worden in verschillende fasen vanaf de romp opgebouwd. Waar mogelijk worden onderdelen buiten de boot, in de loods, voorbereid zodat er al veel voorwerk is gedaan. Als elektromonteur kan je zowel in de voormontage als aan boord van de jachten werken. Er wordt gewerkt aan drie soorten panelen: het dieselpaneel, hoofdpaneel en het laadpaneel. Wanneer de voormontage van deze panelen klaar is, worden deze door het team aan boord aangesloten. Zowel starters als ervaren jachttechnici zijn welkom.

Nieuw
Onderhoudsmonteur dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Sneek, Friesland
euro sign icoon
€2700 - €3600

Als onderhoudsmonteur maak jij onderdeel uit van de technische dienst. Het ervoor zorgen dat de machines goed werken en de fabriek draaiende blijft is jouw doel. Als onderhoudsmonteur ben je onder andere bezig met het oplossen van storingen, meedenken aan optimaliseren van de productielijnen en het uitvoeren van kleinschalige modificaties aan installaties.