Vacatures gemeente Midden-Drenthe

Midden-Drenthe, een prachtige gemeente doordrenkt van natuurlijke schoonheid en historische charme, biedt een inspirerende omgeving voor technische professionals die op zoek zijn naar spannende carrièrekansen. Als jij klaar bent om jouw technische vaardigheden te ontwikkelen en te laten groeien, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een breed scala aan technische vacatures in gemeente Midden-Drenthe. Dankzij onze nauwe banden met lokale bedrijven en organisaties in Midden-Drenthe hebben wij een stevig netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar getalenteerde technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie of een andere technische discipline, bij Technisi vind je diverse mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in gemeente Midden-Drenthe. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in Midden-Drenthe. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
QA Analyst omgeving Beilen
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Drenthe
euro sign icoon
€3200 - €4000

In deze uitdagende functie ben jij als QA analyst verantwoordelijk voor de QA Release zaken van de productielocatie in Beilen. Op basis van productiegegevens en analyseresultaten beoordeel jij de productkwaliteit. Productkwaliteit en voedselveiligheid staan dus voorop. Je werkt graag in teamverband en houdt van structuur en eigen verantwoordelijkheid.

Nieuw
Medewerker Metaalbewerking dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Assen, Drenthe
euro sign icoon
€2400 - €3300

Als medewerker metaalbewerking ben je actief met het verwerken van metalen plaatwerk tot metalen onderdelen. Het gaat om een breed scala aan producten die volgens tekening verwerkt dienen te worden. Hierbij ben je actief met het bedienen van diverse machines en andere productiegerichte werkzaamheden. Dit zal met zowel conventionele alsmede met verspaningsmachines zijn.

Nieuw
Procesoperator 5-ploegen omgeving Coevorden
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Coevorden, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €3600

Als procesoperator binnen de energiesector ben je werkzaam bij een dynamische organisatie die kwaliteit en vooruitgang hoog op de agenda heeft staan. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de meest uiteenlopende mechanische, fysische en chemische processen. Je houdt voortdurend de vinger aan de pols en stuurt waar nodig bij. Daarnaast pleeg je 1e lijn onderhoud. Samen met je collega’s identificeer je risico’s en zorg je voor concrete acties om de continuïteit van het proces te waarborgen. Je rapporteert aan de teamleider en het managementteam en je bent werkzaam in een 5-ploegendienst.

Nieuw
Procesoperator 5-ploegen omgeving Emmen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2300 - €3000

Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van het gehele proces, van A tot Z. Je houdt je bezig met het instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het aanpassen van het proces indien nodig. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Het uitvoeren van kleine administratie werkzaamheden en het schoon houden van je werkplek hoort er ook bij.

Nieuw
Engineer Werktuigbouwkunde
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Veendam, Drenthe
euro sign icoon
€2900 - €3500

Als werktuigbouwkundige ben je cruciaal voor onze projecten. Jouw ontwerpen, altijd nauwkeurig en binnen het budget van de opdrachtgever, zorgen dat onze teams op de bouwplaats effectief kunnen werken zonder onverwachte problemen. Of het nu gaat om een distributiehal of een appartementencomplex, jouw rol als innovatieve engineer stelt je in staat om je technische vaardigheden volledig te benutten. Van het initiëren van een ontwerp tot de uitvoering, jij beheert de projecten, schakelt tussen verschillende uitdagingen en stuurt tekenaars en modelleurs aan. Je monitort aanpassingen zorgvuldig en zorgt dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van belangrijke wijzigingen.

Werkvoorbereider wegenbouw
Bekijk de vacature
Nieuw
Monteur WTB en/of Elektrotechniek voedingsmiddelen drie ploegen
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €4500

Als monteur op het gebied van werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek werk je in drie ploegen. Je bent voornamelijk belast met preventief onderhoud, correctief onderhoud en inspectie van een breed scala aan installaties, inclusief de mechanische en/of elektrotechnische componenten. Je speelt, afhankelijk van de taak, ook een rol in het coördineren en voorbereiden van deze werkzaamheden, waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van de installaties centraal staan. Door je focus en strikte naleving van richtlijnen zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkplek gewaarborgd blijft. Door het nauwgezet volgen van het preventieve onderhoudsplan draag je bij aan de betrouwbaarheid van de installaties en minimaliseer je capaciteitsverlies in organisatieprocessen. Dit doe je meestal niet alleen, maar werk je samen in een team van ervaren collega's.

Nieuw
Kostendeskundige / Calculator
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Stadskanaal, Drenthe
euro sign icoon
€2600 - €3500

Als Kostendeskundige installatietechniek opereer je doorgaans in teamverband, waardoor je de mogelijkheid hebt kennis te vergaren en te delen, met als doel tot de ideale begroting of raming te komen. Met een achtergrond in calculatie ben je als Kostendeskundige gewend breder te kijken en te denken. Je betrokkenheid bij een project begint vaak in een vroeg stadium, wat resulteert in optimale betrokkenheid bij het uiteindelijke eindresultaat.

  • Communicatie met opdrachtgevers en inventariseren van wensen en eisen
  • Inlezen aanvraag bestek en tekeningen
  • Inschatten van technische haalbaarheid en het beschikbare budget
  • Aanvragen en ordenen van offertes
  • Opstellen van de calculatie in Syntess
  • Calculeren van meer- en minderwerk