



Als Medewerker Technische Dienst ben ik verantwoordelijk voor het behoud van een effectieve en voedselveilige technische staat van het machinepark. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het adequaat oplossen van storingen en het draaien van storingsdiensten, het verrichten van preventief onderhoudswerkzaamheden aan machines en apparatuur, het bijdragen aan diverse technische projecten en het verzorgen van technische documentatie en registratie van relevante gegevens.



Als constructiebankwerker/lasser werk je zelfstandig aan het samenstellen en aflassen van diverse staalconstructies aan de hand van technische tekeningen. Je voert werkzaamheden uit zoals hechten, lassen, boren, tappen, slijpen en samenstellen van onderdelen. Daarnaast draag je zorg voor de kwaliteit van het geleverde werk en controleer je je eigen productieresultaten. Je werkt met diverse materialen en technieken, waarbij MIG/MAG-lassen de standaard is. Samen met je collega’s draag je bij aan een efficiënt en kwalitatief productieproces. Je hebt oog voor detail en weet technische uitdagingen op een praktische manier op te lossen.




Als Operator maak jij deel uit van een gedreven productieteam. Afhankelijk van de afdeling waar je op komt te staan, werk je met verschillende machines. Hierbij kun je denken aan geautomatiseerde productiemachines, drogers, gietmachines, inpakmachines en lopende banden. Je werkt samen in teams van 3 tot 10 collega's en zorgt voor de juiste bediening van deze machines. Daarnaast ben je bezig met het bijvullen van grondstoffen, het verhelpen van kleine storingen en het vooruitplannen omtrent de productieplanning. Dit alles doe je in een 3 ploegensysteem.




Samen met onze opdrachtgever biedt Technisi een deeltijd opleiding aan, gespecialiseerd op procestechniek. Binnen deze 10 weken durende opleiding komen alle aspecten van het operator vak aan bod. Tijdens deze 10 weken, heb je 1 lesdag per 2 weken. Hierbij zullen ontwerpen zoals onderhoud, procescontrole, regeltechniek, veiligheid en elektrotechniek behandeld worden. Hierbij leer je hoe je machines start en stopt, hoe je storingen herkent, hoe je op een veilige manier te werk gaat, en hoe productieprocessen in elkaar zitten. Tijdens de opleiding ben je werkzaam als machinebediende aan de productielijn. Voor deze opleiding is geen eerdere ervaring als operator vereist, wel is technisch inzicht een vereiste.




Als machinebouwer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden in verschillende fases van diverse montagelijnen. De specifieke taken worden aangegeven in de productieorder, en de bijbehorende activiteiten zijn gedetailleerd beschreven in werkinstructies en tekeningen.
Binnen de montagelijn voer je montagewerkzaamheden uit volgens de aangeleverde tekeningen en werkinstructies. Je werkt aan complete mechanische constructies met hydraulische cilinders, pompen en drukvaten. Bovendien sluit je slangen en bekabeling aan.
Om de kwaliteit te waarborgen, voer je regelmatig tussentijdse controles uit op de machine. Hierbij controleer je of de mechanische, hydraulische en elektrische componenten correct zijn gemonteerd en of de machine naar behoren functioneert. Samenwerking met collega's is essentieel om de hoogste kwaliteit te bereiken en zo efficiënt mogelijk te werken. Indien nodig ben je bereid om bij te springen in andere assemblagelijnen.




Als procesoperator binnen de zuivel ben je verantwoordelijk voor het besturen en het bewaken van het gehele proces vanaf de binnenkomst tot het eindproduct. Je voer kwaliteitscontroles uit, monsternames en doet vrijgaven. Je werkt volgens diverse richtlijnen op het gebied van HACCP, IFS en andere certificeringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verrichten van 1e lijns onderhoud, bij zwaardere storingen schakel je de TD in. Je stuurt productiemedewerkers aan, denkt in oplossingen en neemt deel aan continue improvement teams.




Als productiemedewerker maak jij deel uit van een gedreven productieteam. Afhankelijk van de afdeling waar je op komt te staan, werk je met verschillende machines. Hierbij kun je denken aan geautomatiseerde productiemachines, inpakmachines en lopende banden. Je werkt samen in teams van 3 tot 10 collega's en zorgt voor de juiste bediening van deze machines. Daarnaast ben je bezig met het bijvullen van grondstoffen, het inpakken van diverse artikelen, het verhelpen van kleine storingen en het vooruitplannen omtrent de productieplanning. Dit alles doe je in een 3 ploegensysteem.