Als Monteur WTB ben je binnen de technische dienst in grote lijnen actief met zowel het onderhouden, het oplossen van storingen, inbedrijfstellingen en diverse modificaties en revisies van de machines en diverse complexe werktuigbouwkundige installaties. De taken die hieruit onder andere voortvloeien zijn onder andere inspecties en beoordelingen en het hier weer uit voortvloeiend correctief onderhoud. Daarnaast als aanspreekpunt actief onder andere met het begeleiden en het nemen van beslissingen met betrekking tot externe monteurs en het inwerken van nieuwe monteurs. Verder ook actief met het waarborgen van bijvoorbeeld veiligstellingen en verbetervoorstellen en andere maatregelen ten behoeve van het waarborgen en verbeteren van onder andere de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.
Als Elektromonteur industrie ben je in grote lijnen actief met zowel het onderhouden, het oplossen van storingen, inbedrijfstellingen en diverse modificaties en revisies van de machines en diverse (elektrotechnische) installaties. De taken die hieruit onder andere voortvloeien zijn onder andere inspecties en beoordelingen en het hier weer uit voortvloeiend correctief onderhoud. Daarnaast als aanspreekpunt actief onder andere met het begeleiden en het nemen van beslissingen met betrekking tot externe monteurs en het inwerken van nieuwe monteurs. Verder ook actief met het waarborgen van bijvoorbeeld veiligstellingen en verbetervoorstellen en andere maatregelen ten behoeve van het waarborgen en verbeteren van onder andere de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.
Als Procesoperator Energietechniek ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van je eigen deelproces. Hierbij ben je voornamelijk actief met instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen en ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waar nodig aanpassingen doorvoeren met betrekking tot het proces. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Ten slotte zul je ook te maken krijgen met lichte administratieve verwerkingen.
Als Veiligheidskundige Energietechniek ben je actief op de gloednieuwe afdeling QHSE binnen de organisatie. Als afdeling zorg je ervoor dat de organisatie op het gebied van Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu voldoet aan de relevante wet- en regelgeving en waarborgt. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het veiligheidsbeleid binnen de organisatie. Je monitort en analyseert zowel interne bedrijfsvoering als externe ontwikkelingen, inclusief wet- en regelgeving. Je onderhoudt en optimaliseert het veiligheidssysteem, zorgt voor de juiste procedures, instructies en hulpmiddelen, en fungeert als voorvechter van een veilige werkcultuur. Dit omvat het overdragen van veiligheidssystemen en -eisen aan medewerkers en managers, het geven van voorlichting en trainingen, en het bevorderen van veiligheidsbewustzijn. Daarnaast bepaal en beheer je autorisatieniveaus voor locatietoegang en zorg je ervoor dat de organisatie adequaat kan reageren op noodsituaties. Je ondersteunt ook bij inspectie- en revisiestops om een veilige en efficiënte werkomgeving te waarborgen.
Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het herstellen van schade aan uiteenlopende installaties, zoals loodgieterswerk, klimaatinstallaties en elektrotechniek. Het betreft in veel gevallen servicewerkzaamheden zoals het verhelpen van een storing of het aanpassen van de installaties in Noord-Nederland. Daarnaast kun je ingezet worden voor onderhoudswerkzaamheden of kleine, kortlopende projecten. Het is een allround functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid is vereist. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat servicegerichtheid, klantvriendelijkheid, orde en netheid op de werkplek essentieel zijn voor een tevreden opdrachtgever. Tot je werkzaamheden behoren ook licht administratief werk, zoals materiaalbestellingen, verzorgen van checklisten en urenregistratie. Je bent hier nauwkeurig in.
Als uitvoerder ben je dagelijks betrokken bij de uitvoering van projecten in de ondergrondse infrastructuur. Samen met je team draag je bij aan de energietransitie in Nederland en beheer je diverse infraprojecten. Je organiseert en coördineert de werkzaamheden, verdeelt het werk, stuurt het team aan, en zorgt voor het behalen van (financiële) doelstellingen, budgetbewaking en administratieve afhandeling.
Bij onze opdrachtgever werken momenteel ongeveer acht andere uitvoerders, elk met hun eigen projecten. Afhankelijk van het project kan het voorkomen dat je samenwerkt met meerdere uitvoerders aan grotere projecten. Als uitvoerder geef je leiding aan ongeveer 6 tot 20 medewerkers op locatie en rapporteer je aan de projectleider.
Als meewerkend voorman van de constructiewerkplaats werk je zelf actief mee in de werkplaats en ben je daarnaast verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat projecten tijdig worden opgeleverd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat de veiligheidsvoorschriften altijd worden nageleefd. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de collega’s binnen het team.
- Je werkt actief mee in de constructiewerkplaats;
- Aansturen van het team;
- Het organiseren van werkzaamheden om de productiviteit te waarborgen;
- Bewaken van de kwaliteit en veiligheid in de werkplaats;
- Coördineren van materiaal- en gereedschapsbeheer;
- Je hebt overleg met de andere afdelingen.