Vacatures in Marum

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in de omgeving van Marum? Dan heeft Technisi wellicht een geschikte baan voor jou. In de omgeving van Marum ligt een groot aantal organisaties binnen de techniek. Heb je interesse? Stuur dan je CV naar ons toe of neem telefonisch contact op met ons kantoor!

Filters
Nieuw
Veiligheidskundige
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€3500 - €6500
 • Implementeren en realiseren van het veiligheidsbeleid.
 • Analyseren van bedrijfsvoering en externe ontwikkelingen.
 • Optimaliseren van het veiligheidssysteem volgens wet- en regelgeving.
 • Ontwikkelen van procedures en instructies voor veiligheid.
 • Bevorderen van veiligheidsbewustzijn bij medewerkers en management.
 • Bepalen en toekennen van autorisatieniveaus.
 • Voorbereiden en begeleiden van bedrijfsnoodsituaties.
 • Ondersteunen bij inspectie- en revisiestops.
Support consultant administratie
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€2450 - €3300

Als Technisch Support Consultant bij Technisi ben je een cruciale schakel binnen ons team. Je ondersteunt onze technische projecten en helpt bij het coördineren en stroomlijnen van administratieve processen. Je bent verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling van klantovereenkomsten tot arbeidscontracten, en financiele administratie. 

Verantwoordelijkheden

 • Begeleiden van de aanmaak van technische contracten en onderhouden van projectadministratie;
 • Facturen inboeken etc in boekhoudprogramma;
 • Advies uitbrengen over en implementeren van cao-wijzigingen binnen technische projecten;
 • Controleren en verwerken van technische weekstaten en andere administratieve documenten;
 • Ondersteunen bij technische verzuimprocedures en huisvestingsvraagstukken;
 • Verzorgen van vergunningen en behandelen van IND-aanvragen en verzekeringen.
Nieuw
Operator Procesindustrie omgeving Scheemda
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Operator procesindustrie ben je verantwoordelijk voor het verloop en het bijstellen van het productieproces.  Hierbij kan met name gedacht worden aan het bedienen van de machines en installaties, ondersteuning bieden bij technische storingen en het verrichten van lichte administratieve handelingen. De opdrachtgever hanteert hierbij een  werkweek op basis van drie/twee ploegen. Je gaat allereerst starten met een intern inwerktraject, hierbij sta je onder begeleiding van een ervaren operator. Op den duur is het de bedoeling dat de werkzaamheden zelfstandig zullen worden opgepakt.

Nieuw
5 ploegen Procesoperator Energietechniek
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
omgeving Appingedam, Groningen
euro sign icoon
€3600 - €4700

Als procesoperator maak je deel uit van een team en draag je gezamelijk de verantwoordelijkheid voor het zorgvuldig controleren en indien nodig bijsturen van de operationele aspecten. Dit om ervoor te zorgen dat het proces optimaal verloopt. In jouw rol bedien je diverse installaties ten behoeve van de stoomproductie vanuit de controlekamer. Het behoort tot jouw taken om de installatie of onderdelen daarvan op te starten en af te lijnen. Daarnaast houd je je bezig met het nauwgezet controleren van procesgegevens, het identificeren en verhelpen van storingen, evenals het vastleggen en analyseren van productie- en storingsgegevens om het proces verder te optimaliseren. Daarnaast voer je eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor, waarbij je zorgt voor naleving van het beleid met betrekking tot veilige werkomstandigheden en milieuwetgeving. Bovendien draag je bij aan het verbeterprogramma vanuit jouw vakgebied, bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen. 

 

Nieuw
Procesoperator C Energietechniek 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Appingedam, Groningen
euro sign icoon
€3800 - €5000

Als Procesoperator Energietechniek ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van je eigen deelproces. Hierbij ben je voornamelijk actief met instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen en ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waar nodig aanpassingen doorvoeren met betrekking tot het proces. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Ten slotte zul je ook te maken krijgen met lichte administratieve verwerkingen.

Elektromonteur Energietechniek Industrie dagdienst
Bekijk de vacature
Nieuw
Veiligheidscoördinator HVK Energietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
FARMSUM, Groningen
euro sign icoon
€4600 - €6500

Als Veiligheidscoördinator Energietechniek ben je actief op de gloednieuwe afdeling QHSE binnen de organisatie. Als afdeling zorg je ervoor dat de organisatie op het gebied van Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu voldoet aan de relevante wet- en regelgeving en waarborgt. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het veiligheidsbeleid binnen de organisatie. Je monitort en analyseert zowel interne bedrijfsvoering als externe ontwikkelingen, inclusief wet- en regelgeving. Je onderhoudt en optimaliseert het veiligheidssysteem, zorgt voor de juiste procedures, instructies en hulpmiddelen, en fungeert als voorvechter van een veilige werkcultuur. Dit omvat het overdragen van veiligheidssystemen en -eisen aan medewerkers en managers, het geven van voorlichting en trainingen, en het bevorderen van veiligheidsbewustzijn. Daarnaast bepaal en beheer je autorisatieniveaus voor locatietoegang en zorg je ervoor dat de organisatie adequaat kan reageren op noodsituaties. Je ondersteunt ook bij inspectie- en revisiestops om een veilige en efficiënte werkomgeving te waarborgen.

Nieuw
Monteur Elektrotechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Veendam, Groningen
euro sign icoon
€2600 - €3200

Zorg dat de elektra goed en veilig werkt. Jij bent dé specialist die continu op zoek is naar verschillende uitdagende opdrachten. Komt dat even goed uit. En er liggen er genoeg voor je klaar. Bijvoorbeeld een complete ziekenhuisafdeling van elektronische installaties voorzien. Of zorgen dat de elektra van een luxe woning goed werkt. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als doeltreffende monteur elektrotechniek. Je bent dan onder andere bezig met het:

 • Zelfstandig monteren én installeren van elektronische (deel)installaties. Op basis van tekeningen.
 • Zorgen dat jij en je collega’s in een veilige werkomgeving werken.
 • Beantwoorden van vragen als klanten langskomen op jouw deelproject.
 • Coachen van nieuwe hulp- en leerling monteurs elektrotechniek.