Vacatures in Musselkanaal

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in de omgeving van Musselkanaal? Dan heeft Technisi wellicht een geschikte baan voor jou. Binnen de omgeving van Musselkanaal zitten veel organisaties in de procestechniek en installatietechniek waar Technisi mee samenwerkt. Ben je woonachtig in de omgeving van Musselkanaal en ben je benieuwd naar de vacatures? Stuur dan je CV naar ons toe of neem telefonisch contact op met ons kantoor!

Filters
Nieuw
Technisch Operator 2 ploegen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen, Groningen
euro sign icoon
€2700 - €3800

Als Operator ben je over het algemeen actief met het in de gaten houden van het productieproces. In dit proces ben je samen met je collega's actief met de machines. Dit zal voornamelijk met het bedienen, instellen, onderhouden, ombouwen en het oplossingen van storingen zijn. Hierbij kun je op verschillende afdelingen en bij verschillende onderdelen worden ingezet. Kortom een uitdagende, technische en afwisselende functie waarin je veel zelfstandig, maar ook in teamverband aan de slag bent. 

Nieuw
Voorman productie
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen, Groningen
euro sign icoon
€3200 - €3600

Op de assemblage-afdeling werk je samen met diverse collega's en instrueer en begeleid je hen. Je zorgt voor een goede uitvoering van de productie en vervangt de praktijkbegeleider bij diens afwezigheid. Bij groepen van 20-30 personen is een goede taakverdeling essentieel. Je deelt jouw kennis over elektronica, zoals het assembleren van schakelkasten, groepenkasten, kabelbomen, databekabeling en patchkasten. Je verdeelt het werk, houdt toezicht, beantwoordt vragen en controleert de kwaliteit van de productie en producten. Daarnaast overleg je regelmatig met de praktijkbegeleider over de voortgang en ben je flexibel inzetbaar in verschillende werkruimten. Tot slot voer je administratieve taken uit ter ondersteuning van de productie. De opdrachtgevers van deze organisatie variëren binnen verschillende sectoren. Je kunt je technische vaardigheden benutten en verder ontwikkelen in een dynamische werkomgeving.

Nieuw
Procesoperator Delfstoffenwinning 5-ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Veendam, Groningen
euro sign icoon
€3500 - €4100

Als Procesoperator Delfstoffenwinning ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces van verschillende typen van een hoogwaardige delfstof. Hierbij speel je onder andere een rol bij het instellen van de productiehoeveelheid, het oplossen van eventuele productiestoringen, de administratieve verwerking, het inpakken en distribueren van de producten. Na verloop van tijd wordt er van je verwacht dat je de werkzaamheden zelfstandig op gaat pakken/signaleren. Het is bij deze opdrachtgever vanzelfsprekend van cruciaal belang dat je goed kunt communiceren, samenwerken en altijd oog hebt voor de procedures met betrekking tot veiligheid en milieu.

Nieuw
Monteur Werktuigbouwkunde
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€2400 - €3900

Als monteur werktuigbouwkunde speel je een cruciale rol in ons werkproces. Je voert zelfstandig installatiewerkzaamheden uit aan werktuigbouwkundige installaties volgens de specificaties van de opdracht, met als doel een hoog kwaliteitsniveau en maximale klanttevredenheid te bereiken. Je werkt op locatie bij de klant en bent mogelijk in de kost tijdens projecten. Dankzij het gebruik van prefab-elementen uit onze eigen werkplaats kun je efficiënter werken en word je fysiek minder belast. Klantvriendelijkheid staat centraal gezien jouw rol als vertegenwoordiger van onze organisatie. Je taken omvatten onder meer het voorbereiden en uitvoeren van installatiewerkzaamheden, het aanleggen van systemen volgens tekeningen, het delen van kennis met assistent monteurs, het melden van afwijkingen aan leidinggevenden, evalueren en rapporteren, assisteren bij testen en in bedrijf stellen van installaties, communiceren met opdrachtgevers en het bijhouden van vakkennis.
 

Nieuw
Meewerkend Voorman
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Groningen, Groningen
euro sign icoon
€2900 - €3700

Als Meewerkend Voorman ben je deel van een hecht team, deel je jouw kennis en werk je actief mee. Je leidt een projectteam van 3 tot 5 monteurs op diverse locaties, organiseert en controleert de werkzaamheden, en maakt interne rapportages. Je beoordeelt tekeningen op uitvoerbaarheid en denkt mee over oplossingen bij problemen. Samen met je team zorg je voor strakke planningen en efficiënt werk om onze beloften na te komen.

Servicemonteur
Bekijk de vacature
Nieuw
Veiligheidskundige
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€3500 - €6500
  • Implementeren en realiseren van het veiligheidsbeleid.
  • Analyseren van bedrijfsvoering en externe ontwikkelingen.
  • Optimaliseren van het veiligheidssysteem volgens wet- en regelgeving.
  • Ontwikkelen van procedures en instructies voor veiligheid.
  • Bevorderen van veiligheidsbewustzijn bij medewerkers en management.
  • Bepalen en toekennen van autorisatieniveaus.
  • Voorbereiden en begeleiden van bedrijfsnoodsituaties.
  • Ondersteunen bij inspectie- en revisiestops.
Nieuw
Operator Procesindustrie omgeving Scheemda
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Operator procesindustrie ben je verantwoordelijk voor het verloop en het bijstellen van het productieproces.  Hierbij kan met name gedacht worden aan het bedienen van de machines en installaties, ondersteuning bieden bij technische storingen en het verrichten van lichte administratieve handelingen. De opdrachtgever hanteert hierbij een  werkweek op basis van drie/twee ploegen. Je gaat allereerst starten met een intern inwerktraject, hierbij sta je onder begeleiding van een ervaren operator. Op den duur is het de bedoeling dat de werkzaamheden zelfstandig zullen worden opgepakt.