Vacatures in Oosterwolde

Woonachtig in de omgeving van het Friese Oosterwolde en op zoek naar een baan in de technische sector? Dan helpt Technisi je graag bij het vinden van de juiste functie. In Oosterwolde en omgeving bevinden zich veel technische bedrijven, onder andere in de maakindustrie. Bekijk nu snel onze vacatures voor verschillende functies. Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV naar ons toe of neem telefonisch contact op met ons kantoor!

Filters
Nieuw
Technisch Operator 3 ploegen
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Drachten, Friesland
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Operator ben je over het algemeen actief met het in de gaten houden van het productieproces. In dit proces ben je samen met je collega's actief met de machines. Dit zal voornamelijk met het bedienen, instellen, onderhouden, ombouwen en het oplossingen van storingen zijn. Hierbij kun je op verschillende afdelingen en bij verschillende onderdelen worden ingezet. Kortom een uitdagende, technische en afwisselende functie waarin je veel zelfstandig, maar ook in teamverband aan de slag bent. 

Nieuw
Procesoperator 3 ploegendienst
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Bolsward, Friesland
euro sign icoon
€2800 - €3800

Als operator ben je verantwoordelijk voor het correct bedienen van diverse machines op de productielijnen. Hierbij los je storingen op, zorg je dat de machines correct zijn ingesteld, bouw je de productielijn om (indien nodig), en voer je kwaliteitscontroles uit. Daarnaast stuur je productiemedewerkers aan, en leg je de productiegegevens vast in rapporten. Dit doe je in een 3 ploegendienst, samen met een gezellig & ervaren team.

Nieuw
Spuiter
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Wolvega, Friesland
euro sign icoon
€2400 - €3400

Je gaat aan het werk bij een toonaangevend bedrijf binnen de productie van transportoplossingen. Als spuiter ga je aan de slag op de afdeling coating waar je voornamelijk bezig bent met spuiten, maar ook met schoonmaken, schuren, plamuren en afplakken van diverse trailers. Je bent zowel zelfstandig als in een teamverband bezig. 

Nieuw
Customer Care Specialist
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2700 - €4000

Als Customer Care Specialist ben jij het contact voor onze partners en een ambassadeur voor LQS naar onze partners. In een dynamische werkomgeving ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen van onze partners over de LQS-dienstverlening om zo een relevante bijdrage te leveren aan de klanttevredenheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze productielocaties en andere ketenpartners (zoals externe laboratoria) met betrekking tot vragen over, door of via LQS uitgevoerde of uit te voeren analyses. Je behandelt inkomende meldingen (vragen, verzoeken, klachten) van interne en externe klanten en leveranciers. Dit omvat registratie, impactanalyse, beantwoording, eventueel doorzetten naar tweede lijn support en monitoring. Je houdt de klant frequent op de hoogte wanneer meer tijd nodig is dan initieel met de klant afgesproken om een vraag of probleem op te lossen en escaleert tijdig indien een vraag of probleem niet adequaat door de tweede lijn of externe partij wordt opgepakt. Daarnaast participeer je in operationele en tactische overleggen met leveranciers en partners conform SLA, monitort de uitvoering van werkzaamheden en signaleert (dreigende) afwijkingen om verbeteringen te realiseren. Ook maak je rapportages uit de customer service tool en bespreekt deze met de partner. Het signaleren van procesverbeteringen en deelnemen aan projecten voor procesoptimalisaties behoort ook tot je taken.

Nieuw
offshore junior windmolen monteur nederland
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Friesland, Friesland
euro sign icoon
€2400 - €3500

Als servicemonteur windturbines maak jij deel uit van een energiek team dat windturbines onderhoudt. Je lost samen storingen op, voert reparaties uit of zorgt voor een onderhoudsbeurt. Maar je gaat ook op pad om nieuwe windturbines te monteren of bestaande te demonteren. Je hebt verstand van hydrauliek, mechaniek en elektrotechniek en je werkt graag samen.

Als servicemonteur ben je vaak onderweg en werk je veelal buiten. Het kan voorkomen dat je voor je werkzaamheden meerdere dagen op pad bent, want ze werken wereldwijd. Omdat ze de  services 24/7 aanbieden draai je ook enkele keren per jaar een weekenddienst. En het is misschien vanzelfsprekend, maar je werkt op hoogte.

Lasser
Bekijk de vacature
Nieuw
Werkvoorbereider installatietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Dokkum, Friesland
euro sign icoon
€2400 - €3400

Als werkvoorbereider binnen de installatietechniek ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van projecten, hierbij heb je verantwoordelijkheid over het uitwerken van ontwerpen en berekeningen wat je zelfstandig en met externe partijen uitvoert. Je komt in een team van circa 30 medewerkers die zich bezig houden met het beheren en uitvoeren van verschillende soorten prestatiecontracten. Een feilloze voortgang van de projecten door de juiste voorbereiding behoort tot één van jouw taken. Daarnaast houdt je je bezig met verschillende soorten installaties zoals werktuigkunde en elektrotechnische installaties. Ook onderhoudt je contact met de projectleiders, klanten, leveranciers en monteurs en coördineer en stuur je onderaannemers en monteurs aan. 

Nieuw
Servicetechnicus Brandmeldinstallaties
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2600 - €3500

Als servicetechnicus zorg jij ervoor dat de brandmeld- en ontruimingsinstallaties van onze klanten optimaal functioneren. Je voert onderhoud uit, lost storingen op en verricht kleine installatieklussen. Je ondersteunt collega’s met jouw kennis en houdt nauw contact met het klantteam. Hoewel techniek de basis van je werk is, begrijp je dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor klanttevredenheid. Jij bent de vakman die zorgt voor tevreden klanten en goed werkende systemen.