Als onderhoudstechnicus ben je voornamelijk actief met het opstellen van onderhoudsplannen om een zoveel mogelijk uit de installaties te halen. Je bent verantwoordelijk voor preventief, gepland en periodiek onderhoud, en je lost technische storingen op. Daarnaast coördineer je externe partijen voor specialistische keuringen en onderhoudswerkzaamheden en zorg je voor het beheer van het terrein en het gebouw.
Als Storingsmonteur binnen de Technische Dienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele onderhoud aan het geavanceerde machinepark. Je signaleert en verhelpt storingen op zowel elektrotechnisch als mechanisch gebied. Je verricht correctief en preventief onderhoud aan het machinepark maar ook de gebouwen. Je denkt mee in verbetervoorstellen op zowel gebied van het proces als op gebied van machines. Je reviseert en repareert machines, en je voert controles uit m.b.t. veiligheid. Hier door zorg jij er voor dat het productieproces optimaal verloopt.
Als Monteur WTB werk je in de dagdienst en ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het preventief onderhouden, het correctief onderhouden en het inspecteren van een grote diversiteit aan installaties en de bijbehorende mechanische delen. Afhankelijk van de werkzaamheden speel je ook een rol in het coördineren en voorbereiden van deze werkzaamheden. Hierbij houdt je rekening met kernpunten als veiligheid, betrouwbaarheid en efficiency om de algehele kwaliteit van de installaties te waarborgen. Door onder andere een goede focus en door te werken via de vastgelegde richtlijnen zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkplek niet in het geding komt. Verder kun je door het secuur opvolgen van het preventieve onderhoudsplan (SAP systeem) ervoor zorgen dat de betrouwbaarheid van de installaties gewaarborgd kan worden. Hierbij zorg je er ook voor dat organisatieprocessen zo min mogelijk capaciteitsverlies lijden. Dit doe je doorgaans niet alleen, maar functioneer je binnen in een fors team van kundige collega’s.
Als Field Supervisor ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische werkzaamheden op olie- en gaslocaties on- en offshore. Je leidt een team van operators die apparatuur bedienen, zoals HP-apparatuur en pompen, tijdens well service (Well Test) operaties.
Je hanteert een professionele aanpak en volgt de standaarden op het gebied van Gezondheid, Veiligheid, Milieu en Kwaliteit (HSEQ).
Als Servicetechnicus Klimaatinstallaties ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zowel kleine als grote klimaatinstallaties bij particulieren en bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze installaties, variërend van verwarming en koeling tot ventilatie en airconditioning, optimaal blijven functioneren. Wanneer zich storingen voordoen, ben jij degene die deze snel en efficiënt oplost, zodat de klant zo min mogelijk hinder ondervindt. Daarnaast voer je afrondende werkzaamheden uit bij nieuw geplaatste installaties, waarbij je ervoor zorgt dat alles correct is geïnstalleerd en naar behoren werkt.
In het begin werk je onder begeleiding van ervaren collega’s om de kneepjes van het vak te leren. Naarmate je meer ervaring en expertise opbouwt, werk je steeds zelfstandiger en krijg je meer verantwoordelijkheid. Uiteindelijk voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit en geef je klanten deskundig advies over het gebruik en onderhoud van hun systemen. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of het oplossen van een acuut probleem, jij zorgt ervoor dat de klimaatinstallaties altijd in topconditie blijven.
Als ATM'er ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden van jouw afdeling. Deze werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken, labelen, visueel inspecteren en ondersteunende taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van te bewerken (deel) producten en uitgevoerde bewerkingen op kwaliteit, zowel visueel als met meetmiddelen. Je werkt met de bovenloop kraan voor het vervoeren van gereed product naar de volgende bewerkingsstap en doet het nabewerken van onderdelen door middel van slijpen, vijlen, afbramen, boren, ruimen, draadsnijden en/of tappen. Een afwisselende en technisch uitdagende rol!
Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van laswerkzaamheden in verschillende fases van diverse montagelijnen. Je wordt ingezet op jouw specialiteit, namelijk hand- en machinaal lassen. Je wordt intern opgeleid tot een echte allrounder. Je kunt meedenken over verbeteringen in de constructies, mallen en/of het lasproces. Je werkt behoorlijk zelfstandig, maar af en toe assisteer je een collega of rouleer je van werkplek. Het is een dynamische omgeving met veel ruimte voor vrijheid. Je krijgt een netjes georganiseerde werkplek, die van alle gereedschappen en benodigdheden is voorzien.