Deze ervaren operationeel/productie manager in de voedingsmiddelenindustrie blinkt uit in het aansturen van productieteams, het sturen op KPI’s en het structureel verbeteren van processen. Hij combineert operationele daadkracht met mensgericht leiderschap en weet medewerkers te coachen en te motiveren om gezamenlijk doelen te behalen. Met zijn persoonlijke aanpak heeft hij eerder o.a. het ziekteverzuim van 9% naar 5,5% weten te verlagen, goed voor een substiansele besparing. Hij is sterk aanwezig op de werkvloer, waar hij zorgt voor duidelijke communicatie, een rechtvaardige aansturing en een gezonde balans in werkdruk. Daarnaast werkt hij nauw samen met interne afdelingen om planningen te optimaliseren en verbeterprojecten door te voeren. Zijn focus ligt op het ontwikkelen van teams, het neerzetten van een lange termijnvisie en het creëren van een werkcultuur waarin plezier en resultaat samengaan. Met zijn ervaring in zowel hectische als grotere organisaties voelt hij zich het meest op zijn plek in een omgeving waar hij écht invloed kan uitoefenen en samen met het team groei kan realiseren. Eerder heeft hij assessments afgerond waarin zijn niveau op HBO+ werk- en denkniveau werd geschat. Met zijn ervaring en kennis is dit te beamen.