



Als onderhoudsmonteur ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het plegen van onderhoud aan procesinstallaties. Dit op het gebied van WTB, hydrauliek, pneumatiek en een klein beetje elektrotechniek. Dit is zowel preventief als correctief, daarnaast voer je modificatie en nieuwbouwwerkzaamheden uit binnen de fabriek. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van externe firma's, houd controle op de uitvoering van onderhoud, je legt werkzaamheden administratief vast in het onderhoudssysteem, onderhoud het materiaal en gereedschap, en je coacht je collega's en operators.




Als monteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor het snel en vakkundig verhelpen van storingen in de productieomgeving met veel complexe systemen. Ook het bijdragen aan preventief onderhoud, technische verbeterprojecten en optimalisatie zijn onderdeel van je werk. Je hebt een hands-on aanpak en bent oplossingsgericht. Daarnaast ondersteun je de productieafdelingen bij technische vraagstukken en draag je bij aan de voortdurende innovatie van de installaties. Je analyseert storingen, stelt prioriteiten en werkt nauw samen met je collega's. Je bent gedreven om vanuit technisch perspectief een waardevolle bijdrage te leveren aan het productieproces.




Als monteur elektrotechniek draag je bij aan het optimaal functioneren van installaties, wat een cruciale rol speelt in de efficiënte werking van machines en installaties binnen het bedrijf. Door jouw kennis en inzet zorg je ervoor dat het productieproces zonder onderbrekingen kan blijven draaien, wat de continuïteit en productiviteit van de organisatie waarborgt. Binnen de onderhoudsafdeling ligt jouw focus op het analyseren en oplossen van complexe storingen, evenals het optimaliseren van het onderhoudsproces. Je bent verantwoordelijk voor zowel preventief als correctief onderhoud aan elektrische en meet- en regeltechnische installaties. Dit betekent dat je niet alleen storingen verhelpt, maar ook vooruit denkt en proactief optreedt om problemen te voorkomen. Je voert inspecties uit om de conditie van de installaties te beoordelen en plant tijdig de benodigde werkzaamheden in om stilstand te minimaliseren. Naast het uitvoeren van onderhoud, speel je een actieve rol in het opvolgen van onderhoudsplannen en werk je nauw samen met collega’s om projecten en reparaties efficiënt te coördineren. Hierbij maak je gebruik van moderne onderhoudssystemen om de voortgang van werkzaamheden bij te houden en storingen te registreren.




Als Procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van je eigen deelproces. Hierbij ben je voornamelijk actief met instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen en ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waar nodig aanpassingen doorvoeren met betrekking tot het proces. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Ten slotte zal je ook te maken krijgen met diverse lichte administratieve verwerkingen.




Als Allround Monteur binnen de Technische Dienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele onderhoud aan het geavanceerde hightech machinepark. Je werkt samen in een 5 ploegensysteem, per dienst werk je samen met 2 andere monteurs. Je signaleert en verhelpt storingen aan, werktuigbouwkundige, hydraulische en pneumatische besturingen van machines, installaties en robotica. Je verricht zowel correctief als preventief onderhoud aan het hightech machinepark. Je denkt mee in verbetervoorstellen op zowel gebied van het proces als op gebied van machines. Je reviseert en repareert machines, en je voert controles uit m.b.t. veiligheid. Hier door zorg jij er voor dat het productieproces optimaal verloopt. Vanuit deze functie kun je doorgroeien naar teamleider, engineer of werkvoorbereider.




Als lasser werk je met uitstekend gereedschap in een zeer moderne productiehal waarbij je je eigen werkplek krijgt. Het is van belang dat je goed tekeningen kunt lezen van waaruit je producten samenstelt, last en goed afwerkt. Hierbij weet je wat de lasaanduidingen zijn op een technische tekening en weet je deze te transformeren naar de juiste gelaste samenstelling. Erg belangrijk voor deze functie is dat je weet hoe je veilig werkt en dat je per project weet en bepaald welke materialen en apparatuur er nodig is om een mooi project neer te zetten voor de klant.




Als constructiebankwerker maak en monteer je metalen constructies waarbij je veel verschillende technieken beheerst zoals lassen, buigen, kanten, zetten, verspanen en versnijden. Deze vaardigheden zet je in om metalen constructies te maken voor bijvoorbeeld bruggen, machines, trailers etc. Door deze vaardigheden toe te kunnen passen is het van belang dat je technische tekeningen kan lezen en begrijpen en is het ook belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je moet namelijk communicatief sterk zijn voor overleg met je collega's en leidinggevenden.