(Bijna) Afgestudeerd?

 

Ben je bijna afgestudeerd met jouw technische opleiding? Gefeliciteerd namens team Technisi! Wij zijn er om net afgestudeerden te helpen bij het vinden van een uitdagende en interessante baan in de technische sector.

 

Bij Technisi bieden wij verschillende traineeships, trajecten en opleidingen aan om te blijven ontwikkelen!

Tijdens jouw traineeship begeleiden wij jou, leiden wij jou op en netwerk jij met specialisten in de techniek!

 

Wij zijn jouw specialist

We begrijpen dat de overgang van de schoolbanken naar het bedrijfsleven een spannende, maar soms ook uitdagende stap kan zijn. Daarom bieden wij ondersteuning en begeleiding om jou te helpen bij het vinden van de juiste baan. Onze consultants staan klaar om jou te adviseren over jouw carrièremogelijkheden, te helpen bij het opstellen van je cv en jou voor te bereiden op sollicitatiegesprekken. Op deze wijze maximaliseer jij jouw persoonlijke ontwikkeling en kansen in de markt. Wij ondersteunen MBO, HBO en WO professionals in het zetten van hun eerste stap binnen hun loopbaan. Dus, als jij een recent afgestudeerde technische professional bent die op zoek is naar een uitdagende en lonende carrière in de techniek, dan ben je bij Technisi aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen bij het vinden van jouw ideale baan. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten! Laten we starten met een bakje koffie!

 

Vliegende start van jouw carrière!
Advies van onze consultants!
Technisi biedt een traineeship voor jou!
Zet nu de (eerste) stap!

Bekijk slechts een paar van onze vacatures

We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Hoe? Doormiddel van een kennismakingsgesprek waar je vrijblijvend advies krijgt over de branche. Kan je niet kiezen of twijfel je tussen meerdere vacatures? Stuur gerust een open sollicitatie of bel een van onze consultants om kennis te maken met het meest technische bureau van het Noorden!

 

Vacatures in een aanstormende rol

Afbeelding

Je kan altijd jouw gegevens hieronder achterlaten in de ‘Zoek voor mij!’. We komen graag met je in contact, tot snel!

 

-Team Technisi