Holiday Ice vacatures

Werken via Technisi bij Holiday Ice betekent deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat hoogwaardige ijsproducten produceert voor een wereldwijde markt. Ze bieden een stimulerende werkomgeving met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Of je nu in productie, logistiek, kwaliteitscontrole of administratie werkt, jouw bijdrage is essentieel voor het succes. Bij Holiday Ice wordt geïnvesteerd in training en groei, en focussen ze op duurzaamheid en klanttevredenheid. Bekijk de vacatures via Technisi bij Holiday Ice en ontdek een werkplek waar passie voor ijs en professionaliteit samenkomen.

Waarom werken bij Holiday Ice?

Bij Holiday Ice maak je deel uit van een enthousiast en innovatief team dat samenwerkt om hoogwaardige ijsproducten te creëren. De werksfeer is dynamisch en collegiaal, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je krijgt de kans om met geavanceerde technologieën te werken en bij te dragen aan duurzame productieprocessen. Bovendien worden jouw ideeën en inzet gewaardeerd, wat zorgt voor een motiverende en inspirerende omgeving. Bij Holiday Ice geniet je van de voldoening van het leveren van producten waar mensen wereldwijd van genieten, terwijl je zelf ook groeit en plezier hebt in je werk.

De functies bij Holiday Ice

Bij Technisi hebben we verschillende Holiday Ice vacatures beschikbaar. Hierbij moet je denken aan operator, monteur of logistiek medewerker vacatures.

Operator: Als operator bij Holiday Ice ben je verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van de productieapparatuur om hoogwaardige ijsproducten te maken. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt en veilig draaien, voert routinematige onderhoudstaken uit en lost eventuele storingen snel op. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de producten door regelmatige controles uit te voeren en de productiegegevens nauwkeurig bij te houden. Door jouw inzet en aandacht voor detail draag je bij aan het leveren van de beste ijsproducten aan de klanten.

Logistiek Medewerker: Als logistiek medewerker bij Holiday Ice ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig beheren van de stroom van goederen binnen en buiten het bedrijf. Je houdt je bezig met het ontvangen, opslaan en verzenden van producten. Dit omvat het laden en lossen van vrachtwagens, het controleren van inkomende en uitgaande goederen op juistheid en kwaliteit, en het bijhouden van voorraadniveaus. Je werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de productieplanning wordt nageleefd en dat klanten op tijd hun bestellingen ontvangen. Je draagt bij aan een soepele logistieke operatie door nauwkeurigheid, efficiëntie en teamwork.

Monteur: Als monteur bij Holiday Ice ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en het optimaliseren van productieapparatuur en installaties. Je voert preventief onderhoud uit om storingen te voorkomen en zorgt voor snelle en efficiënte oplossingen bij technische problemen. Daarnaast installeer je nieuwe machines en voer je aanpassingen uit om de productieprocessen te verbeteren. Het naleven van veiligheidsvoorschriften en werken volgens technische tekeningen en handleidingen behoren tot je dagelijkse taken. Door jouw technische expertise zorg je ervoor dat de productie soepel verloopt en draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van de ijsproductie.

Afbeelding

Neem contact op!

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar de vacatures van Holiday Ice of wil je nog meer informatie hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, of solliciteer op 1 van de beschikbare functies hier beneden!

In contact komen

Holiday Ice vacatures ⬇