3 ploegen vacatures

3 ploegendiensten bestaan uit een vroege, late en nachtdienst, waarbij de diensten op 2 manieren kunnen wisselen. Bij een voorwaarts roterend rooster werk je de ene week vroeg, de volgende week laat en daarna in de nacht. Een alternatief is het gebruik van een achterwaarts roterend rooster, waarbij de volgorde nacht, laat, vroeg is. Een belangrijk voordeel van werken in een 3-ploegendienst is een betere balans tussen werk en privé. Doordat werknemers niet dagelijks op vaste tijden werken, hebben ze de flexibiliteit om hun werkschema aan te passen op hun persoonlijke leven.

Filters
Nieuw
Operator Procesindustrie omgeving Scheemda
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Operator procesindustrie ben je verantwoordelijk voor het verloop en het bijstellen van het productieproces.  Hierbij kan met name gedacht worden aan het bedienen van de machines en installaties, ondersteuning bieden bij technische storingen en het verrichten van lichte administratieve handelingen. De opdrachtgever hanteert hierbij een  werkweek op basis van drie/twee ploegen. Je gaat allereerst starten met een intern inwerktraject, hierbij sta je onder begeleiding van een ervaren operator. Op den duur is het de bedoeling dat de werkzaamheden zelfstandig zullen worden opgepakt.

Nieuw
Monteur WTB en/of Elektrotechniek voedingsmiddelen drie ploegen
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €4500

Als monteur op het gebied van werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek werk je in drie ploegen. Je bent voornamelijk belast met preventief onderhoud, correctief onderhoud en inspectie van een breed scala aan installaties, inclusief de mechanische en/of elektrotechnische componenten. Je speelt, afhankelijk van de taak, ook een rol in het coördineren en voorbereiden van deze werkzaamheden, waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van de installaties centraal staan. Door je focus en strikte naleving van richtlijnen zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkplek gewaarborgd blijft. Door het nauwgezet volgen van het preventieve onderhoudsplan draag je bij aan de betrouwbaarheid van de installaties en minimaliseer je capaciteitsverlies in organisatieprocessen. Dit doe je meestal niet alleen, maar werk je samen in een team van ervaren collega's.

Nieuw
Procesoperator 3-ploegen
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €3500

Deze organisatie is op zoek naar een Procesoperator die gedreven is en praktisch ingesteld. In deze rol werk je binnen een dynamische werkomgeving, waar je samen met een klein team verantwoordelijk bent voor de proeffabriek. Als allround operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en aansturen van machines en installaties in de proeffabriek. Je werkt volgens een drie-ploegenrooster en draagt bij aan het behalen van de onderzoeksdoelen. Als Procesoperator voer je experimenten uit, signaleer en analyseer je snel veranderingen en storingen in het proces, en zorg je voor een veilige en continue werking van de installaties. Als je op zoek bent naar een uitdagende technische functie binnen een ambitieus team en een open werkomgeving, dan is deze afwisselende baan echt iets voor jou!

 

 • Uitvoeren van experimenten;
 • Bewaken van het proces;
 • Interpreteren van analyseresultaten en zo nodig correcties uitvoeren;
 • Opstarten en stoppen van apparatuur voor onderhoud en pauzes;
 • Controlerondes lopen in de fabriek;
 • Signaleren, analyseren en verhelpen van storingen;
 • Nemen van verschillende productmonsters en visuele beoordeling;
 • Uitvoeren van technische werkzaamheden;
 • Reinigen van productie-installaties.

 

Nieuw
Onderhoudsmonteur 3 ploegen
dienst icoon
3 ploegen
marker icoon
Lelystad, Flevoland
euro sign icoon
€3200 - €4500

Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor alle machines. Je verricht reparaties, zoekt storingen en je voert preventief en correctief onderhoud uit aan verschillende (complexe) machines en installaties. Is er een storing? Dan ben jij de aangewezen persoon om deze storing zo snel mogelijk op te lossen, zodat de productie snel weer kan draaien. Daarnaast wordt het aangemoedigd om zelf met verbeteroplossingen voor de machines te komen.

Nieuw
Storings- en Onderhoudsmonteur
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2600 - €3200
 • De oorzaken vinden van storingen aan onze machines is een belangrijk deel van de functie. Dat betekent dat je je de machinekennis goed eigen moet maken en het productieproces moet beheersen.
 • Door jouw werk, in samenspraak met de operators en productieleiding, verbeter je de kwaliteit van onze productie verder. Je neemt de operators mee in de techniek en handelingen die jij verricht.
 • Downtimes van de machines tot een minimum beperken door analyses van de OEE.
 • Gereedschappen voor onderhoud en analyse afstemmen op wat jij in je werk nodig hebt.
 • Je bestelt zelf de onderdelen en gereedschappen die jij nodig hebt.
 • Je doet zelf periodieke keuringen en inspecties.
 • Verder plan en registreer je alle onderhoudswerkzaamheden in TD Office, het onderhoudspakket.
Koelmonteur 3-ploegen
Bekijk de vacature
Nieuw
Storingsmonteur 2 of 3 ploegen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Sneek, Friesland
euro sign icoon
€2800 - €3700

Als storingsmonteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het onderhouden van het machinepark binnen de moderne fabriek. Je houdt je bezig met het signaleren en oplossen van storingen aan machines en installaties. Aan het volledige machinepark voer je onderhoud uit, zowel correctief als preventief. Je repareert en reviseert de machines en installaties. Je werkt hierbij op zowel mechanisch, elektrotechnisch als besturingstechnisch gebied. Daarnaast denk je mee en doe je verbetervoorstellen om het algehele productieproces te verbeteren. 

Nieuw
Operator 3 ploegen
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Sneek, Friesland
euro sign icoon
€2800 - €3200

Als Operator maak jij deel uit van een gedreven productieteam. Afhankelijk van de afdeling waar je op komt te staan, werk je met verschillende machines. Hierbij kun je denken aan geautomatiseerde productiemachines, drogers, gietmachines, inpakmachines en lopende banden. Je werkt samen in teams van 3 tot 10 collega's en zorgt voor de juiste bediening van deze machines. Daarnaast ben je bezig met het bijvullen van grondstoffen, het verhelpen van kleine storingen en het vooruitplannen omtrent de productieplanning. Dit alles doe je in een 3 ploegensysteem.