5 ploegen vacatures

5 Ploegen Vacatures: In technische sectoren bieden 5-ploegendiensten een breed scala aan vacatures, variërend van productie- en onderhoudstechnici tot machinebedieners en engineers. Deze functies vereisen vaak een hoog niveau van technische expertise en vaardigheden, evenals de mogelijkheid om effectief te werken in een dynamische en veeleisende omgeving. Het werken in 5 ploegen biedt diverse gunstige toelagen, zoals flexibele roosters, variatie in taken, extra toeslagen bovenop het basissalaris, continue operaties voor werkgevers en een betere werk-leven balans voor werknemers.

Filters
Nieuw
5 ploegen Procesoperator Energietechniek
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
omgeving Appingedam, Groningen
euro sign icoon
€3600 - €4700

Als procesoperator maak je deel uit van een team en draag je gezamelijk de verantwoordelijkheid voor het zorgvuldig controleren en indien nodig bijsturen van de operationele aspecten. Dit om ervoor te zorgen dat het proces optimaal verloopt. In jouw rol bedien je diverse installaties ten behoeve van de stoomproductie vanuit de controlekamer. Het behoort tot jouw taken om de installatie of onderdelen daarvan op te starten en af te lijnen. Daarnaast houd je je bezig met het nauwgezet controleren van procesgegevens, het identificeren en verhelpen van storingen, evenals het vastleggen en analyseren van productie- en storingsgegevens om het proces verder te optimaliseren. Daarnaast voer je eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor, waarbij je zorgt voor naleving van het beleid met betrekking tot veilige werkomstandigheden en milieuwetgeving. Bovendien draag je bij aan het verbeterprogramma vanuit jouw vakgebied, bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen. 

 

Nieuw
Procesoperator C Energietechniek 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Appingedam, Groningen
euro sign icoon
€3800 - €5000

Als Procesoperator Energietechniek ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van je eigen deelproces. Hierbij ben je voornamelijk actief met instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen en ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waar nodig aanpassingen doorvoeren met betrekking tot het proces. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Ten slotte zul je ook te maken krijgen met lichte administratieve verwerkingen.

Nieuw
Procesoperator 5-ploegen omgeving Coevorden
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Coevorden, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €3600

Als procesoperator binnen de energiesector ben je werkzaam bij een dynamische organisatie die kwaliteit en vooruitgang hoog op de agenda heeft staan. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de meest uiteenlopende mechanische, fysische en chemische processen. Je houdt voortdurend de vinger aan de pols en stuurt waar nodig bij. Daarnaast pleeg je 1e lijn onderhoud. Samen met je collega’s identificeer je risico’s en zorg je voor concrete acties om de continuïteit van het proces te waarborgen. Je rapporteert aan de teamleider en het managementteam en je bent werkzaam in een 5-ploegendienst.

Nieuw
Procesoperator 5-ploegen omgeving Emmen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2300 - €3000

Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van het gehele proces, van A tot Z. Je houdt je bezig met het instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het aanpassen van het proces indien nodig. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Het uitvoeren van kleine administratie werkzaamheden en het schoon houden van je werkplek hoort er ook bij.

Nieuw
Storingsmonteur 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€3800 - €5000

Als storingsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan installaties op besturingstechnisch, elektrotechnisch en mechanisch gebied. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan PLC's, frequentieregelaars, transportbanden, pompen, kleppen en lagers. Dit alles zodat het productieproces feilloos kan verlopen. Bij terugkomende storingen ga je op zoek naar mogelijkheden om het apparatuur aan te passen en/of te verbeteren. Je doet verbetervoorstellen om het proces structureel te optimaliseren en houd in het geautomatiseerde onderhoudssysteem. Je werkt in een 5 ploegensysteem, dit houdt in dat je 2 vroege diensten werkt, 2 middagdiensten en 2 late diensten, hierna ben je 4 dagen vrij.

Procesoperator B 5-ploegen
Bekijk de vacature
Nieuw
Onderhouds- en Optimalisatietechnicus 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€3900 - €4700

Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van diverse geavanceerde machines en installaties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vlak, inclusief het implementeren van preventieve maatregelen. Deze machines omvatten sorteerinstallaties die worden gebruikt voor afvalverwerking. Je speelt tevens een rol in het coördineren van externe partijen die onderhoud uitvoeren aan onze gebouwen en apparatuur. Dit omvat het afstemmen met de relevante medewerkers en hun teamleiders om de planning en duur van het onderhoud te bepalen. Als je mogelijkheden ziet om processen te verbeteren, moedigen we je aan om dit te bespreken met ons onderhoudsmanagement en samen actie te ondernemen. Bovendien heb je dagelijks contact met je collega's in het operationele team om de werking van de installaties te bespreken.

Nieuw
Operator B 5-ploegen omgeving Sappemeer
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Sappemeer, Groningen
euro sign icoon
€26 - €3500

Als Operator B draag jij samen met je collega's de verantwoordelijk over het gehele productieproces. Je takenpakket zal vrij dynamisch zijn en zal bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het controleren en bewaken van het gehele proces waarbij je de grondstoffen van het eindproduct moet controleren, beoordelen en afwegen. Je zal daarnaast ook de kwaliteit van het product zelf beoordelen en de productiegegevens registreren en bijsturen. Verder zal je gebruiksonderhoud moeten uitvoeren en is het zeer belangrijk dat veiligheidsregels goed worden nageleefd.