Vacatures in Delfzijl

Delfzijl beschikt over de belangrijkste haven van Noord-Nederland, wat veel werkgelegenheid oplevert in de regio. Er bevinden zich een groot aantal organisaties die onder andere actief zijn in de chemie-industrie en in de metaalindustrie. Ben je woonachtig in de omgeving van Delfzijl en ben je benieuwd naar de vacatures? Stuur dan je CV naar ons toe of neem telefonisch contact op met ons kantoor!

Filters
Nieuw
Communicatie/Marketing stage in Groningen
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Groningen, Groningen

- Beleidstukken ontwerpen die een bijdrage leveren aan het huidige primaire proces;
- Het schrijven van passende teksten voor verschillende doelgroepen;
- Contentstrategieën bedenken en uitvoeren;
- Communicatieplannen opstellen waarbij je bedenkt wát je met wélk communicatiemiddel aan wíe wilt communiceren;
- Het ontwerpen van mediacampagnes;
- Het opzetten/verbeteren van de interne en externe communicatie.

Nieuw
Procesoperator Delfstoffenwinning 5-ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Veendam, Groningen
euro sign icoon
€3500 - €4100

Als Procesoperator Delfstoffenwinning ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces van verschillende typen van een hoogwaardige delfstof. Hierbij speel je onder andere een rol bij het instellen van de productiehoeveelheid, het oplossen van eventuele productiestoringen, de administratieve verwerking, het inpakken en distribueren van de producten. Na verloop van tijd wordt er van je verwacht dat je de werkzaamheden zelfstandig op gaat pakken/signaleren. Het is bij deze opdrachtgever vanzelfsprekend van cruciaal belang dat je goed kunt communiceren, samenwerken en altijd oog hebt voor de procedures met betrekking tot veiligheid en milieu.

Nieuw
Elektromonteur Technisch Dienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Delfzijl, Groningen
euro sign icoon
€2900 - €3600

Je werkt op de afdeling Elektrotechnische Dienst, waar je na een inwerkperiode zelfstandig storingen oplost. Je krijgt te maken met hoog-, midden- en laagspanning, transformatoren en PLC’s. Bij ESD-SIC word je verder opgeleid en volg je ook externe cursussen. Eens per vier weken draai je consignatiediensten. Ervaring in een productieomgeving is een pré, maar ook starters worden uitgenodigd te solliciteren. We zoeken een teamspeler die zelfstandig beslissingen durft te nemen en verantwoordelijkheid draagt.

  • Plannen, voorbereiden en uitvoeren van werkzaamheden aan zowel hoog- als laagspanningsinstallaties als ook op het gebied van besturingstechniek.
  • Lokaliseren van storingen en storingsoorzaken en uitvoeren van reparaties
  • Inregelen, testen, kalibreren van systemen
  • Begeleiden en toezicht houden op externe contractors bij het uitvoeren van technische werkzaamheden
  • Registreren en rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden in Ultimo
Nieuw
Elektromonteur Industrie
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Delfzijl, Groningen
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Elektromonteur zorg jij ervoor dat onze installatie altijd in topconditie is. Met jouw technische kennis en inzicht houd je de installatie 24/7 draaiende. Storingen? Die los jij snel en efficiënt op, alleen of samen met het team. Daarnaast werk je aan vernieuwing, uitbreiding en test je de installatie om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien. Je werkt dag- en storingsdiensten. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Onderhouden van de installatie;
  • Lokaliseren en oplossen van storingen;
  • Alle voorkomende reparatiewerkzaamheden;
  • Onderhouden van contacten met derden.
Nieuw
Mechanisch Monteur Industrie
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Delfzijl, Groningen
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Mechanisch Monteur zorg jij ervoor dat onze installatie altijd in topconditie is. Met jouw technische kennis en inzicht houd je de installatie 24/7 draaiende. Storingen? Die los jij snel en efficiënt op, alleen of samen met het team. Daarnaast werk je aan vernieuwing, uitbreiding en test je de installatie om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien. Je werkt dag- en storingsdiensten. Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Onderhouden van de installatie;
  • Lokaliseren en oplossen van storingen;
  • Alle voorkomende mechanische werkzaamheden;
  • Verrichten van las- en constructiewerkzaamheden;
  • Vernieuwen en uitbreiden van de installatie;
  • Onderhouden van contacten met derden.
Technisch Tekenaar
Bekijk de vacature
Nieuw
Engineer Installatietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogezand, Groningen
euro sign icoon
€3000 - €4600

Als engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van ventilatiesystemen en HVAC-installaties. De functie omvat het maken van technische tekeningen, berekeningen en werkvoorbereidingen voor productie en installatie. De engineer werkt nauw samen met projectteams, leveranciers en klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de geldende normen en specificaties. Kennis van Revit/AutoCAD en andere 3D-modelleringssoftware, evenals sterke probleemoplossende vaardigheden, zijn essentieel voor deze rol.

 

Nieuw
Monteur Infratechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen, Groningen
euro sign icoon
€2400 - €3000

Als Monteur Infratechniek ben je voornamelijk op elektrotechnisch, maar mogelijk ook op werktuigbouwkundig gebied in de buitenlucht actief. Je houdt je bezig met het onderhouden, vervangen, plaatsen, en uitvoeren van diverse metingen en controles van infrastructurele systemen. Deze cruciale systemen, waaronder ook verschillende beveiligingssystemen, zul je doorgaans samen met je collega’s storingsvrij maken. Voor deze functie is het belangrijk om een goede basiskennis te hebben van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde. Voor branche-specifieke werkzaamheden zijn zowel interne als externe cursussen, trainingen en/of opleidingen beschikbaar.