Vacatures gemeente Ommen

 Gemeente Ommen, gelegen te midden van de prachtige natuur en historische charme van Overijssel, biedt een stimulerende omgeving voor technische professionals die op zoek zijn naar uitdagende carrièremogelijkheden. Als jij jouw technische vaardigheden wilt ontwikkelen en benutten, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een breed scala aan technische vacatures binnen de gemeente Ommen.
Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in Ommen hebben wij een solide netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar getalenteerde technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie, of een andere technische discipline, bij Technisi vind je diverse mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in gemeente Ommen. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in gemeente Ommen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Elektromonteur Laadsystemen
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
omgeving Deventer, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Monteur Laadpalen ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten van diverse aard. Soms ga je naar een locatie om slechts één laadpunt aan de muur te monteren, terwijl je andere keren samen met je collega's gedurende enkele weken op een toonaangevende locatie een volledig laadplein met verschillende AC-laders en mogelijk een DC-snellader van A tot Z realiseert. Je werkt nauw samen met je collega's en bent niet alleen bezig met het installeren van laadpalen, maar ook bijvoorbeeld met het uitvoeren van vooronderzoek, inspecteren en het begeleiden van onderaannemers op locatie.

Nieuw
Leerling servicemonteur
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€2400 - €3200

Je gaat samenwerken met een ervaren monteur die je alle praktische vaardigheden van het vak zal bijbrengen. Samen vormen jullie een team. Jullie hoofdtaken bestaan voornamelijk uit het vervangen van filters en het uitvoeren van diverse montageklussen. Deze functie biedt veel variatie, elke dag werk je op een andere locatie, maar ben je ook weer op tijd thuis.

Nieuw
Servicemonteur
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Noord Nederland, Overijssel
euro sign icoon
€2800 - €4000

Als servicemonteur in de hijstechniek ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de optimale functionering van de hijsinstallaties bij de klanten. Je hebt een breed scala aan taken die kunnen variëren van het inspecteren en repareren van de hijsinstallaties tot het oplossen van complexe storingen. Ook ga je digitale rapportages en keuringsrapporten opstellen en de klant adviseren over het onderhouden en het optimaliseren van de installaties. 

Nieuw
Allround monteur beveiligingstechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Rijssen, Overijssel
euro sign icoon
€2500 - €3400

Als monteur in de beveiligingstechniek ben je voornamelijk bezig met het installeren en onderhouden van diverse beveiligings- en communicatiesystemen. Denk hierbij aan brandmeldsystemen, toegangscontrolesystemen en complexe camerasystemen. De volledige installatie wordt zelfstandig of samen met een ervaren monteur uitgevoerd, van het leggen van bekabeling tot het aanpassen van de programmatuur. Hierbij is het belangrijk om constante te streven naar kwaliteit en professionaliteit, om ervoor te zorgen dat elke installatie en onderhoudsbeurt voldoet aan de hoogste standaarden.

 

Deze werkzaamheden worden onder andere verricht bij klanten in de gezondheidszorg en andere sectoren binnen de utiliteit. Hierdoor is goede communicatie essentieel, evenals een klantgerichte, servicegerichte en oplossingsgerichte werkwijze. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en functionaliteit van de systemen, wat bijdraagt aan de gemoedsrust van de klanten.

 

Naast het technische en servicegerichte werk fungeer je ook als eerste aanspreekpunt voor adviezen en aanwijzingen met betrekking tot de systemen. Klanten vertrouwen op jouw expertise voor het optimaliseren van hun beveiligingsoplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het identificeren van verbeteringen en het voorstellen van vernieuwingen die de efficiëntie en effectiviteit van de systemen verhogen.

Nieuw
Teamleider Productie Machinebouw
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Steenwijk, Overijssel
euro sign icoon
€3000 - €4500

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van de productiedoelen volgens de vastgestelde planning en kwaliteitsrichtlijnen. Je neemt het voortouw in het verdelen van de werkzaamheden op basis van de productieplanning en houdt toezicht op de uitvoering. Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschappen en werkdocumenten tijdig beschikbaar zijn. Met je team zet je je in voor voortdurende optimalisatie van zowel de productkwaliteit als het productieproces. Je werkt in een dagdienst van 7.30 tot 16.30 uur.

Verder ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, het welzijn en de juiste inzet van je teamleden, waarbij je voortdurend toezicht houdt op de orde en netheid van de afdeling volgens de "5S"-methode. Je zorgt voor het juiste gebruik van werkplekken, gereedschappen en documentatie, en begeleidt je team actief door instructies te geven, trainingen te verzorgen en hen te ondersteunen. Daarnaast draag je bij aan verbeteringen op het gebied van werkplekoptimalisatie, veiligheid, ergonomie, efficiëntie en kwaliteit.

Onderhoudsmonteur
Bekijk de vacature
Nieuw
Teamleider recycling
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Hardenberg, Overijssel
euro sign icoon
€3000 - €4500

Als Teamleider Recycling ben jij, voor jouw ploeg, verantwoordelijk voor het recycleproces. Het team bestaat uit 3 collega’s. Als Teamleider Recycling zorg jij ervoor dat het team optimaal presteert. Daarnaast werk je zelf mee in het recycleproces.

  • Je stuurt het gehele proces aan van aan- tot afvoer en werkt ook zelf mee;
  • Je stuurt één van de productie teams op coachende wijze aan, bestaande uit twee productiemedewerkers en een procesoperator;
  • Je draagt zorg voor de dagelijkse planning en voortgang;
  • Je denkt actief mee in verbeteringen omtrent het recycleproces;
  • Je rapporteert aan de Productiemanager.
  • Je bent verantwoordelijk voor de ploegoverdracht.
Nieuw
Eerste monteur elektro
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Hattem, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Eerste Monteur ben jij verantwoordelijk voor de elektrotechnische taken binnen de maritieme of industriële sector. Je zult bijvoorbeeld bezig zijn met het aansluiten, testen en in bedrijf stellen van schakelkasten en pompen. Je hebt een breed scala aan taken en voert projecten zelfstandig uit, van begin tot eind. Als Eerste Monteur houd je toezicht op de kwaliteit en voortgang van het werk. Daarnaast zorg je ervoor dat de medewerkers op locatie goed geïnstrueerd zijn en begeleid je een aantal (leerling)monteurs. Elke klant en elk project is uniek, dus je denkt actief mee met de klant, geeft advies over mogelijke oplossingen en ziet kansen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Hoewel je meestal werkt volgens werktekeningen, krijg je bij ons ook de vrijheid om ter plaatse je eigen aanpak te ontwikkelen.