Vacatures Haskerdijken – Nieuwebrug

Haskerdijken - Nieuwebrug, gelegen in het prachtige Friesland, biedt een inspirerende omgeving voor technische professionals die streven naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden in hun loopbaan. Als jij klaar bent om jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een gevarieerde selectie aan technische vacatures binnen Haskerdijken - Nieuwebrug en de omliggende regio. Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in Haskerdijken - Nieuwebrug hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar talentvolle technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie of een andere technische discipline, bij Technisi vind je verschillende mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in Haskerdijken - Nieuwebrug. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in Haskerdijken - Nieuwebrug. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Technisch operator 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€3200 - €4500

Als Operator ben je proactief bezig met het controleren van het productieproces. In dit proces ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de juiste bediening van diverse productiemachines. Dit zal voornamelijk met het afstellen, instellen, onderhouden, ombouwen en het oplossingen van storingen zijn. Hierbij kun je als field operator worden ingezet, maar ook vanuit de controlekamer werkzaam zijn. Kortom een uitdagende, technische en afwisselende functie waarin je veel zelfstandig, maar ook in teamverband aan de slag bent.

Nieuw
2-ploegen Procesoperator Hi-Tech omgeving
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Drachten, Friesland
euro sign icoon
€2700 - €3400

Jij bent als procesoperator samen met je collega’s verantwoordelijk voor het productieproces. Je houdt de machines in de gaten, verhelpt kleine storingen en zorgt ervoor dat de machines goed blijven draaien. Daarnaast ligt bij dit bedrijf de focus op Lean en 6S dus je draagt ook hier constant je steentje aan bij. Elke afdeling maakt zijn eigen unieke product(en). In een gesprek kunnen we kijken welke afdeling het beste bij jou past. Op sommige afdeling komen er meer mechanische werkzaamheden voor en sommige afdelingen komt bijvoorbeeld de opleiding of kennis van mechatronica meer van pas. Ook een achtergrond met een ict opleiding zou van toepassing kunnen zijn.

Nieuw
(junior) Monteur installatietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Sneek, Friesland
euro sign icoon
€2400 - €2900

Als monteur installeer je op locatie diverse elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige installaties. Hierbij ben je actief met diverse inbedrijfstellingen, leg je onder andere de benodigde bekabeling aan. Los je diverse  problemen op die zich tijdens een klus kan voorkomen. Verder communiceert klantgericht, servicegericht en oplossingsgericht. Hierbij ga je gaat altijd voor kwaliteit en wil jezelf steeds verder verbeteren. Waar nodig geeft je klanten advies en aanwijzingen en stel je vernieuwingen voor.

Nieuw
Teamleider Productie 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Friesland, Friesland
euro sign icoon
€4700 - €5700

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren (interim) teamleider die in de 5 ploegen meedraait. De teamleider is direct verantwoordelijk voor het coachen en leiden van 12 - 15 medewerkers. Als teamleider zorg je voor een correcte productieplanning, stuur je het proces bij waar nodig, zorg je voor een veilige situatie, en functioneer je als vraagbaak voor je ploeg. Daarnaast voer je de functioneringsgesprekken, verzuimgesprekken en coaching gesprekken. Je hebt voldoende kennis over diverse processen binnen de voedingsmiddelen en heb je ruime kennis over het oplossen van proces storingen.

Nieuw
Technisch Operator 3 ploegen
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Drachten, Friesland
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Operator ben je over het algemeen actief met het in de gaten houden van het productieproces. In dit proces ben je samen met je collega's actief met de machines. Dit zal voornamelijk met het bedienen, instellen, onderhouden, ombouwen en het oplossingen van storingen zijn. Hierbij kun je op verschillende afdelingen en bij verschillende onderdelen worden ingezet. Kortom een uitdagende, technische en afwisselende functie waarin je veel zelfstandig, maar ook in teamverband aan de slag bent. 

Meewerkend Voorman
Bekijk de vacature
Nieuw
Technicus WTB industrie Dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
omgeving Appelscha, Friesland
euro sign icoon
€2800 - €3500

In deze functie bied je technische ondersteuning aan de productieploeg. Je bent verantwoordelijk voor het ombouwen van vormkasten in de persen en het oplossen van storingen, zowel mechanisch en hydraulisch als, bij voorkeur, elektrotechnisch. Verder voer je onderhouds-, reparatie- en nieuwbouwwerkzaamheden uit aan machines, installaties, gebouwen en terreinen. Je verricht ook installatietechnische werkzaamheden, zoals het werken aan water-, lucht-, stoom- en verwarmingsinstallaties. Daarnaast denk je actief mee over verbeteringen in het productieproces, met aandacht voor veiligheid, onderhoud en gebruiksgemak. Tot slot zorg je voor een ordelijke werkomgeving en draag je verantwoordelijkheid voor de materialen die aan jou zijn toevertrouwd, waarbij je de veiligheidseisen en richtlijnen strikt naleeft.

Nieuw
Allround servicemonteur
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2600 - €3200

Word allround monteur bij onze opdrachtgever en schitter in elektrotechnisch en loodgieter/cv-werk! Of het nu gaat om renovaties, verbouwingen of installatiewerk, jouw veelzijdige vaardigheden zijn hier van onschatbare waarde. Werk zelfstandig of in teamverband in de regio Leeuwarden/Groningen en laat elke dag een nieuwe uitdaging zijn. Voel jij de energie? Sluit je aan bij ons professionele team!