Vacatures De Haar

De Haar, een karakteristiek dorp doordrenkt van geschiedenis en landelijke charme, biedt een idyllische omgeving voor technische professionals die streven naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden in hun carrière. Als jij klaar bent om jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een diverse selectie aan technische vacatures binnen De Haar en de naburige gemeenschappen. Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in De Haar hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar talentvolle technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie, IT, of een andere technische discipline, bij Technisi vind je verschillende mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in De Haar. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in De Haar. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Technicus Hoogspanningsinstallaties
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
omgeving Assen, Drenthe
euro sign icoon
€4000 - €5000

Als Technicus Hoogspanningsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het controleren van tekenpakketten, testen van secundaire hoogspanningsinstallaties, en het aansturen van een team van monteurs. Je communiceert met de engineeringafdeling en klanten om eventuele problemen tijdens het project op te lossen en de voortgang te waarborgen. Kwaliteitsbewaking is essentieel, dus je vult test- en inspectierapporten in en controleert of alles volgens de richtlijnen is geïnstalleerd. Na voltooiing draag je het (om)gebouwde hoogspanningsveld over aan de klant. Met jouw expertise en leiderschap zorg je ervoor dat projecten volgens planning worden afgerond, terwijl de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Nieuw
Service technicus machinebouw
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€3000 - €4000

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van weeg- en verpakkingsmachines bij klanten, zowel nationaal als internationaal. Je analyseert en verhelpt technische storingen op locatie in binnen- en buitenland, ook internationaal, waarbij je snel en doeltreffend te werk gaat. Daarnaast geef je klanten advies en training over het gebruik en onderhoud van de machines. Je documenteert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor terugkoppeling aan de afdeling Service voor interne afstemming. Voor klantbezoeken bereid je alles grondig voor en beheer je de benodigde gereedschappen en onderdelen. Veiligheid en kwaliteit staan centraal in al je werkzaamheden, zodat je altijd een hoge standaard handhaaft.

Nieuw
Operator Dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Beilen, Drenthe
euro sign icoon
€2900 - €3800

Als Operator verricht je controlerondes en registreer je de kwaliteit. Hierbij verricht je eventuele acties indien nodig actie om de kwaliteit te verbeteren. Hierbij voer je de werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en draagt bij aan een veilige werkomgeving. Je werkt nauw samen met je collega's en communiceert op een heldere manier. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkplek en het melden en/of assisteren bij eventuele storingen of afwijkingen. Je maakt gebruik van verschillende voertuigen, waarbij je zorgt voor een correcte bediening en deze apparatuur. 

Nieuw
CNC Kanter
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Assen, Drenthe
euro sign icoon
€2400 - €3400

Als CNC kanter op de metaalafdeling van deze organisatie in Assen, breng je precisie, enthousiasme en technische vaardigheden samen. Je laadt programma's in, bedient de kantbank en speelt een cruciale rol in het productieproces door verschillende bewerkingen op gesneden plaatmateriaal om metalen onderdelen te maken. Dit onder andere door met precisie deze onderdelen te buigen. Dit doe je samen met je collega's op de afdeling op basis van technische tekeningen. Ten slotte ben je ook betrokken bij de logistieke distributie en de benodigde kwaliteitscontroles.

Nieuw
Servicemonteur Koeltechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€2400 - €3900

Als servicemonteur koeltechniek (ook wel servicemonteur F-gassen of STEK-monteur) voer je zelfstandig onderhouds-, service- en aanpassingswerkzaamheden uit aan koel- en warmtepompinstallaties en stel je diagnoses van storingen. Jij stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen aan voor verbetering van de installatie.
 

Servicemonteur Bruggen
Bekijk de vacature
Nieuw
Werkvoorbereider
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Assen, Drenthe
euro sign icoon
€3600 - €4600

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen en voorbereiden van projecten, waarbij je zorgt voor de juiste inzet van personeel en equipment om projecten op tijd en binnen budget te realiseren. Je coördineert het team optimaal en bezoekt uitvoeringslocaties. Actieve samenwerking met klanten en interne afdelingen, zoals projectmanagement en sales, is essentieel. Je identificeert knelpunten en werkt proactief aan oplossingen. Daarnaast zorg je voor een veilige uitvoering van het werk en verwerk je administratieve gegevens, zoals urenregistratie en facturen. 

Nieuw
Kostendeskundige / Calculator
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Stadskanaal, Drenthe
euro sign icoon
€2600 - €3500

Als Kostendeskundige installatietechniek opereer je doorgaans in teamverband, waardoor je de mogelijkheid hebt kennis te vergaren en te delen, met als doel tot de ideale begroting of raming te komen. Met een achtergrond in calculatie ben je als Kostendeskundige gewend breder te kijken en te denken. Je betrokkenheid bij een project begint vaak in een vroeg stadium, wat resulteert in optimale betrokkenheid bij het uiteindelijke eindresultaat.

  • Communicatie met opdrachtgevers en inventariseren van wensen en eisen
  • Inlezen aanvraag bestek en tekeningen
  • Inschatten van technische haalbaarheid en het beschikbare budget
  • Aanvragen en ordenen van offertes
  • Opstellen van de calculatie in Syntess
  • Calculeren van meer- en minderwerk