Maakindustrie

De maakindustrie verwerkt (rauwe) materialen om tot nieuwe producten. Sectoren die bij de definitie van maakindustrie passen zijn onder andere machinebouw, elektronica, kunststofverwerking, machinebouw, textiel-, metaalproducten en transportmiddelen. Per sector en bedrijf varieert de manier waarop de fysieke producten gemaakt worden. Industriële equipment en machineparken worden in dit proces vaak gebruik van gemaakt om goederen te produceren voor consumptie. Het belangrijkste doel binnen de maakindustrie is het toevoegen van waarde. Maak- en productieprocessen leiden tot een stijging in de waarde van het desbetreffende product. Bij Technisi hebben we altijd vacatures in de maakindustrie. Lijkt het jou interessant om waarde te creëren binnen de maakindustrie? Bekijk dan snel onze vacatures.

Filters
Nieuw
Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leek, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra krijg je de unieke kans om aan de slag te gaan met de aanvragen van gewaardeerde opdrachtgevers. Je zult niet alleen kostprijsbegrotingen en werkbegrotingen opstellen, maar je krijgt ook de ruimte om je creativiteit in te zetten voor slimme werkmethoden en planningen die projecten naar een hoger niveau tillen.

Maar daar stopt het niet. Onze opdrachtgever gelooft in de kracht van samenwerking en innovatie. Heb jij een idee om een project nog efficiënter en met minder overlast voor de omgeving uit te voeren? Jouw inbreng wordt gewaardeerd en aangemoedigd. In hun hechte team verwerk je specificaties tot een overtuigend aanbestedingsdossier en voer je (na)calculaties uit om de beste resultaten te behalen.

Nieuw
Storingsmonteur Technische Dienst 2 ploegen omgeving Emmen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €4000

Als Storingsmonteur binnen de Technische Dienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele onderhoud aan het geavanceerde machinepark. Je signaleert en verhelpt storingen op zowel elektrotechnisch als mechanisch gebied. Je verricht correctief en preventief onderhoud aan het machinepark maar ook de gebouwen. Je denkt mee in verbetervoorstellen op zowel gebied van het proces als op gebied van machines. Je reviseert en repareert machines, en je voert controles uit m.b.t. veiligheid. Hier door zorg jij er voor dat het productieproces optimaal verloopt.

Nieuw
Verpakkingstechnoloog
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leeuwarden, Friesland
euro sign icoon
€2800 - €3500

Als Packaging Specialist draag je de verantwoordelijkheid om voortdurend te voldoen aan de hoge normen die worden gesteld aan onze verpakkingsmaterialen. In de rol van verpakkingstechnoloog ontwikkel, implementeer, optimaliseer en controleer je zowel bestaande als nieuwe verpakkingen voor een breed scala aan bakmixen die worden vervaardigd op onze locatie in Leeuwarden. Je zet je in om tegen 2030 al onze verpakkingen recyclebaar, herbruikbaar of composteerbaar te maken, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen. Hierbij richt je je op het verminderen en elimineren van verpakkingsmaterialen, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor optimale bescherming van het product. Je werkt nauw samen met diverse interne afdelingen en externe partners om deze doelen te bereiken.

Nieuw
Onderhoudsmonteur 3 ploegen
dienst icoon
3 ploegen
marker icoon
Lelystad, Flevoland
euro sign icoon
€3200 - €4500

Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor alle machines. Je verricht reparaties, zoekt storingen en je voert preventief en correctief onderhoud uit aan verschillende (complexe) machines en installaties. Is er een storing? Dan ben jij de aangewezen persoon om deze storing zo snel mogelijk op te lossen, zodat de productie snel weer kan draaien. Daarnaast wordt het aangemoedigd om zelf met verbeteroplossingen voor de machines te komen.

Nieuw
(CNC) Operator hout/metaal
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2400 - €3300

Als (CNC) Operator ben je verantwoordelijk voor het programmeren, instellen en bedienen van de CNC-machines. Je beoordeelt de kwaliteit en controleert de gemaakte programma's en producten. Als er iets niet klopt corrigeer je het indien nodig. Daarnaast denk je mee met het optimaliseren van bestaande producten. Je bent in nauw contact met je collega's, waar een gezellig informele sfeer hangt.

Werkvoorbereider
Bekijk de vacature
Nieuw
Allround onderhoudsmonteur dagdienst omgeving Assen
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Assen, Drenthe
euro sign icoon
€2400 - €3400

In deze dynamische rol als Allround Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder een breed scala aan taken die bijdragen aan de optimalisatie van onze productieprocessen. Je brengt niet alleen je creativiteit maar ook je technische vaardigheden in bij het ontwikkelen van innovatieve en efficiënte productiemiddelen, zoals matrijzen, mallen, en gereedschappen. Daarnaast draag je zorg voor de reparatie en het onderhoud van matrijzen, waarbij vakkundig onderhoud en snelle reparaties essentieel zijn om onze apparatuur in topconditie te houden. Een cruciale rol speel je in het minimaliseren van stilstanden aan het machinepark. Dit bereik je door preventief onderhoud uit te voeren, waardoor de productiviteit wordt gemaximaliseerd. Naast deze preventieve maatregelen voer je ook diverse mechanische bewerkingen uit, variërend van frezen en boren tot slijpen en draaien. Op deze manier waarborg je de productiekwaliteit door hoogwaardige bewerkingen toe te passen. Tot slot zorg je ervoor dat alle (gereedschap)onderdelen nauwkeurig worden vervaardigd volgens de specificaties. Het lezen en interpreteren van technische tekeningen is hierbij van essentieel belang.

Nieuw
PLC Engineer Software
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
HBO
marker icoon
Joure, Friesland
euro sign icoon
€3000 - €3900

Als PLC Technicus Machinebouw ben je werk je samen met de andere afdelingen om door middel van maatwerk tot de functionele en gebruiksvriendelijke eindproducten te komen voor de klanten. Hierbij ben je voornamelijk actief in het programmeren van de besturingen van verschillende componenten van diverse machines. Hierbij speel je ook een rol in de materiaalkeuze, het testen en ben je instaat om support te geven waar nodig.