Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider draag je de verantwoordelijkheid voor het vlekkeloos opstarten en coördineren van technische projecten, waardoor een stevig fundament wordt gelegd voor succesvolle uitvoering. Je bent een onmisbare schakel binnen het team, waarbij jouw taken variëren van calculeren en inkopen tot het bieden van ondersteuning en het voorbereiden van alle werkzaamheden. In jouw rol als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde werkinstructies, waarbij je nauwlettend de technische processen controleert en verbetert om maximale efficiëntie te garanderen. Je werkt aan het identificeren van mogelijke knelpunten en het implementeren van oplossingen om het project soepel te laten verlopen.

Filters
Nieuw
Werkvoorbereider wegenbouw
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€3000 - €4000

Een doorgewinterde werkvoorbereider in de wegenbouw begrijpt dat een solide voorbereiding cruciaal is. Of het nu gaat om het aanpassen van een straat in Assen of een provinciale weg grenzend aan Duitsland, jij waarborgt tijdige materiaalbestellingen, onderhandelt met leveranciers, en beheert administratieve taken. Van civieltechnische tekeningen tot SAP-software, je ordent alles. Werken vanuit het kantoor in Hoogeveen en soms op locatie draagt bij aan het gewaardeerde teamgevoel. Naast het ondersteunen van uitvoerders en bijdragen aan omgevingsmanagement, geniet je van de vrijheid om je tijd zelf in te delen en doorgroeimogelijkheden. Bij het regiokantoor in Hoogeveen werk je samen met een divers team, waar een goede werksfeer, onderlinge hulp en regelmatige interactie centraal staan.

Nieuw
Werkvoorbereider WTB Installatietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €3600

Als werkvoorbereider controleer jij werktuigbouwkundige ontwerpen van de engineer. Dat is jouw startpunt, want zo weet je wat er gedaan moet worden. Je zorgt dat iedereen op de hoogte is van de planning en houdt het contact met bijvoorbeeld leveranciers. Op de bouwlocatie zijn vind jij alleen maar leuk. Zo houd je de lijnen kort. Kortom, jij bent een echte regelaar. Een volledig nieuwbouwproject of het verduurzamen van een kantoor of school? Twee totaal verschillende projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven werkvoorbereider werktuigbouwkunde. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Controleren van de tekeningen van werktuigbouwkundige installaties.
• Maken van een effectieve planning van de werkzaamheden.
• Overleggen met leveranciers, aannemers, opdrachtgevers en monteurs.
• Bestellen van het juiste materiaal.
• Evalueren na afloop van een bouwproject hoe het is gegaan.

Nieuw
Werkvoorbereider
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Kampen, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3600

Als werkvoorbereider ontvang je tekeningen van de afdeling engineering en gaat hiermee aan het werk. Samenwerking is een van jouw kwaliteiten waarmee je door goed communiceren met de verschillende afdelingen je collega's van de productie goed op de hoogte stelt. Door jouw duidelijke planning kunnen de afdeling goed met elkaar werken en blijft het productieproces goed verlopen. Onze relatie groeit in nieuwe ontwikkelingen. Ze werken steeds vaker met onder andere lasrobots, die jij hebt mede-geprogrammeerd. 

Nieuw
Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Leek, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Junior Calculator/Werkvoorbereider Infra krijg je de unieke kans om aan de slag te gaan met de aanvragen van gewaardeerde opdrachtgevers. Je zult niet alleen kostprijsbegrotingen en werkbegrotingen opstellen, maar je krijgt ook de ruimte om je creativiteit in te zetten voor slimme werkmethoden en planningen die projecten naar een hoger niveau tillen.

Maar daar stopt het niet. Onze opdrachtgever gelooft in de kracht van samenwerking en innovatie. Heb jij een idee om een project nog efficiënter en met minder overlast voor de omgeving uit te voeren? Jouw inbreng wordt gewaardeerd en aangemoedigd. In hun hechte team verwerk je specificaties tot een overtuigend aanbestedingsdossier en voer je (na)calculaties uit om de beste resultaten te behalen.

Nieuw
Werkvoorbereider
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Smilde, Drenthe
euro sign icoon
€2500 - €3000

Ben jij een organisatietalent met een passie voor planning en coördinatie? We zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, klaarzetten en bestellen van materialen. Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teams, zoals engineering, inkoop en productie om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen. Je houdt de materiaalstroom bij, verwerkt bonnen, houdt de planning bij en voert eindcontroles. 

Werkvoorbereider/ Tekenaar
Bekijk de vacature
Nieuw
Werkvoorbereider Planner Infratechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Heerenveen, Friesland
euro sign icoon
€2500 - €3500

Als Werkvoorbereider speel je een cruciale rol bij het coördineren en voorbereiden van diverse projecten binnen. Je taken omvatten het beheren van mailverkeer, opstellen en verzenden van planningen, bijwonen en verslaglegging van overleggen, en het aanpakken van knelpunten in procesplanningen. Daarnaast ben je actief betrokken bij het verwerken van storingen, waardoor je een belangrijke schakel vormt in het soepel laten verlopen van de werkzaamheden. Met jouw nauwkeurigheid en proactieve houding draag je bij aan het succesvol afronden van projecten en het behalen van de gestelde doelen binnen de organisatie.

Nieuw
Junior Inkoper
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
HBO
marker icoon
Leeuwarden omgeving, Friesland
euro sign icoon
€2600 - €3000

Als junior inkoper zorg jij ervoor dat het de vakmensen op de werkvloer aan niks ontbreekt. Je weet precies welke materialen ze nodig hebben en waar je die kunt vinden. Je werkt meestal onder begeleiding van een ervaren inkoper. Vanuit de verantwoording voor het regelen van inkopen van goederen of diensten kun je mooie stappen maken binnen het team.

Wat betreft het salaris van een werkvoorbereider, kan dit variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, sector en locatie. Over het algemeen kan een beginnende werkvoorbereider een salaris verwachten tussen de € 2.500 en € 3.500 per maand. Naarmate je meer ervaring opdoet en je expertise vergroot, kan je salaris stijgen tot gemiddeld € 3.500 tot € 5.500 per maand voor een senior werkvoorbereider.

Doorgroeimogelijkheden voor een werkvoorbereider zijn divers. Je kunt streven naar leidinggevende posities binnen de afdeling werkvoorbereiding, zoals senior werkvoorbereider of hoofd werkvoorbereiding. Daarnaast zijn er mogelijkheden om door te groeien naar projectmanagementfuncties of om je te specialiseren in een bepaald technisch vakgebied. Het volgen van aanvullende opleidingen en het behalen van relevante certificeringen kunnen je kansen op doorgroei vergroten en je salaris verder doen stijgen. Met een stevige basis als werkvoorbereider zijn de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen de technische sector eindeloos.