



Als Well Test Operator voer je testen uit op olie- en gaslocaties, waarbij data wordt verzameld over de productie van putten. Samen met een team van 4 tot 10 operators bouw je testopstellingen op volgens specifieke tekeningen. Je plaatst apparatuur, koppelt buizen en zorgt voor de juiste aansluitingen, inclusief het plaatsen van zandvangers.
Tijdens de testen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het testprogramma opgesteld door de klant. Je monitort tanks, stromen, drukken en andere parameters met behulp van verschillende meters in het testgebied. De testen duren doorgaans ongeveer een week en vinden 24/7 plaats. Werkuren variëren tussen dag- en nachtdiensten. Na het werk verblijf je vaak gezamenlijk in hotels waar gezamenlijke maaltijden worden genuttigd.
Na afloop van de test breek je de opstelling af en keer je huiswaarts. Bij onshore opdrachten ben je ongeveer een week van huis, terwijl offshore opdrachten maximaal 14 dagen van huis kunnen duren. De verhouding tussen on- en offshore opdrachten is ongeveer 50/50. Werkplanningen worden ongeveer een week van tevoren verstrekt, met inachtneming van persoonlijke voorkeuren, maar flexibiliteit is vereist vanwege de aard van het werk.




Als Proces Operator ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het monitoren van de extruders. Je zorgt ervoor dat alle productielijnen soepel verlopen, van het aanvoeren van de materialen tot het gereed product. Hoewel alles automatisch wordt aangestuurd in de controlekamer, ben jij als operator onmisbaar voor het juiste verloop van het proces.
Het takenpakket:
- Zorgdragen voor kwalitatieve en kwantitatieve verwerking van grondstoffen/pigmenten tot granulaat;
- Aanvullen van additieven en stabilisatoren;
- Nauwlettend het productieproces in de gaten houden en bijsturen waar nodig;
- Oplossen van kleine storingen;
- Actief meedenken in verbeteringen omtrent het productieproces;
- Schoonmaken en houden van de machines en werkomgeving;
- De werkdag afsluiten met een ploegoverdracht;




Als Engineer Ondergrondse Infra werk je op de engineeringafdeling. Het doel van deze afdeling is het opleveren van een kwalitatieve werkmap, zodat een project goed van start kan gaan en zowel financieel als technisch haalbaar is. De afdeling onderhoudt hierbij voortdurend contact met werkvoorbereiders, klanten, particulieren en uitvoerders.
Je begint met het uitwerken van de vraag van een opdrachtgever tot een definitief ontwerp. Dit ontwerp vormt de basis voor je collega’s van de werkvoorbereiding. Daarnaast bezoek je diverse locaties, aangezien niet alle informatie altijd goed gedocumenteerd is op tekeningen. Ook speel je een adviserende rol bij calculaties en bestekanalyses. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen van vergunningen.



Als allround monteur hou je je bezig met het uitvoeren van inspecties, reparaties en onderhoud aan diverse machines en installaties. Daarnaast vang je ook storingen op. Dit is zowel op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek. Samen met jouw collega's uit de technische dienst zorg jij ervoor dat deze productielocatie succesvol draait.




- Het zelfstandig uitvoeren van correctieve en preventieve onderhoudswerkzaamheden aan machines en installaties.
- Het afstellen, inregelen en optimaliseren van machines en installaties.
- Het geven van aanwijzingen en instructies aan productiemedewerkers met betrekking tot bediening, schoonmaak en onderhoud.
- Het signaleren van verbeterpunten en het doen van voorstellen voor optimalisatie van het onderhoudssysteem.
- Het deelnemen aan projectgroepen voor investeringsprojecten en technische verbeteringen.
- Het waarborgen van een schone en veilige werkomgeving en het zorgen voor een juiste opslag van technische onderdelen.




In deze rol ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en reparatie van spuitgietmachines, randapparatuur en productiematrijzen. Je voert zowel preventieve als correctieve onderhoudswerkzaamheden uit en volgt geplande werkorders op, zoals periodieke inspecties, testen en metingen. Deze werkzaamheden worden geregistreerd in het onderhoudsbeheersysteem om de kwaliteit en continuïteit van het machinepark te waarborgen. Je werkt samen met collega-monteurs en de gereedschapsmaker binnen de Technische Dienst en hebt te maken met uiteenlopende, technische installaties.




Als storingsmonteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het onderhouden van het machinepark binnen de moderne fabriek. Je houdt je bezig met het signaleren en oplossen van storingen aan machines en installaties. Aan het volledige machinepark voer je onderhoud uit, zowel correctief als preventief. Je repareert en reviseert de machines en installaties. Je werkt hierbij op zowel mechanisch, elektrotechnisch als besturingstechnisch gebied. Hierbij kan je denken aan frequentieregelaars, PLC's, servo motoren, transportbanden, pompen, pneumatische kleppen etc. Daarnaast denk je mee en doe je verbetervoorstellen om het algehele productieproces te verbeteren.