Detacheringsbureau Groningeni

Bij Detacheringsbureau Groningen begrijpen we de behoefte aan een stabiele en langdurige loopbaan in de technische sector. Onze missie is om technische professionals te matchen met functies die uitstekende groeimogelijkheden bieden, gericht op langere termijn opdrachten.

 

Onze vakgebieden

Bij Technisi  bieden we een breed scala aan technische banen die gericht zijn op het opbouwen van een duurzame werkrelatie.

Installatiemonteur: Ontwikkel je loopbaan als installatiemonteur en breid je vaardigheden uit in het installeren en onderhouden van technische systemen.

Elektromonteur: Vind bij ons werk waar je je expertise in elektrische installaties kunt toepassen en verder ontwikkelen.

Technische Dienst Monteur: Krijg de kans om deel uit te maken van teams die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en repareren van machines en apparatuur.

Servicemonteur: Als servicemonteur ben je gespecialiseerd in het oplossen van technische problemen en het bieden van uitstekende service aan klanten.

Operator: Onze operatorfuncties bieden de mogelijkheid om te werken met geavanceerde machines en productieprocessen. Werkvoorbereider,

Planner of Calculator: Heb je interesse in het plannen en organiseren van technische projecten? Wij hebben posities beschikbaar voor werkvoorbereiders, planners en calculators.

Engineers: Ervaren engineers vinden uitdagende functies waar ze kunnen bijdragen aan technische innovaties en projecten.

Contact
Afbeelding

waarom kiezen voor Technisi?

Bij Technisi  streven we naar langdurige kansen en loopbaanontwikkeling in de technische sector. Hier zijn enkele redenen om voor ons te kiezen:

Deskundigheid: Ons team van technische experts begrijpt de industrie en begeleidt je bij het vinden van de juiste functie die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.

Ondersteuning en Groei: We bieden ondersteuning bij sollicitatieprocedures en investeren in jouw training en ontwikkeling om je carrière verder te bevorderen.

Transparantie: Technisi staat voor transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties, zodat je met vertrouwen kunt solliciteren en werken. Bij Technisi staan we klaar om je te helpen de volgende stap in jouw technische carrière te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het vinden van een baan die perfect bij jou past. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst in de techniek!

Bekijk de vacatures van Technisi
Afbeelding

Bekijk de vacatures van Technisi