Friesland Campina vacatures

Friesland Campina is de grootste zuivelproducent van Nederland. Grote kans dat het pak melk of bakje yoghurt in jouw koelkast bij Friesland Campina is geproduceerd. Wil je nou ook deel uitmaken van dit mooie bedrijf? Bekijk dan snel alle Friesland Campina vacatures via Technisi en word onderdeel van het team!

Waarom werken bij Friesland Campina?

Werken bij Friesland Campina betekent werken met een van de belangrijkste producten van ons land: zuivel. Samen met je collega’s zorg je voor de heerlijkste zuivelproducten voor Nederland en daarbuiten. Friesland Campina waardeert al haar medewerkers en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden:

– Een zeer goed salaris volgens de Zuivel CAO;
– Extra toeslagen voor een nog hoger loon;
– Werken in een leuk en gezellig team;
– Deel uitmaken van een innovatief, internationaal bedrijf.

De functies bij Friesland Campina

Via Technisi hebben we bij Friesland Campina zijn er verschillende functies beschikbaar. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan functies als monteur of als operator.

Operator: Wil je aan de slag als operator bij Friesland Campina? Dan ben je verantwoordelijk voor verschillende stappen in het productieproces van melk, drinkyoghurt, kaas of andere zuivelproducten. Jij bedient en beheert de machines, controleert op eventuele afwijkingen en zorgt voor een veilige en schone werkplek.

Monteur: Wil je aan de slag als monteur bij Friesland Campina? Dan ben je dagelijks bezig om samen met het team de technische betrouwbaarheid van je locatie te waarborgen. In het onderhoudsteam werk je met collega-monteurs aan gepland onderhoud en reparaties tijdens de dagdienst. Heb je een passie voor techniek en de motivatie om zowel jezelf als het machinepark continu te verbeteren? Solliciteer dan nu op een monteur vacature!

Afbeelding

Neem contact op!

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar de vacatures van Friesland Campina of wil je nog meer informatie hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, of solliciteer op 1 van de beschikbare functies hier beneden!

In contact komen

FrieslandCampina vacatures ⬇