Philips vacatures

Philips is 1 van de grootste werkgevers van Nederland. Of het nu gaat om scheerapparaten, koffiemachines of baanbrekende MRI-systemen, Philips streeft ernaar de kwaliteit van leven te verbeteren met haar producten. Daarom zoeken wij bij Technisi enthousiaste en resultaatgerichte mensen die willen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van ons allemaal, bij Philips. Wil jij deel uitmaken van het Philips-team? Bekijk dan snel al onze vacatures en ontdek de mogelijkheden bij Technisi!

Waarom werken bij Philips?

Philips is een uitstekende werkgever en biedt jou tal van voordelen. Hier zijn enkele aantrekkelijke voorwaarden van werken bij Philips:

– Een goede werksfeer en leuke collega’s;
– Ruime ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden;
– Een goed salaris met aantrekkelijke extra toeslagen;
– Werken bij een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

De functies bij Philips

Via Technisi hebben we bij Philips verschillende functies beschikbaar. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan functies als monteur of als operator.

Operator: Wil je aan de slag als operator bij Philips? Als operator bij Philips speel je een cruciale rol in het productieproces. Jij bent verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de productie door storingen op te lossen en machines te repareren. Kortom, als operator ben je van onschatbare waarde.

Procesoperator: Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de productielijnen, het uitvoeren van controlewerkzaamheden en het algemeen onderhoud van de machines. De productielijnen omvatten onder andere moulding machines, assemblagelijnen en inpakmachines, en jij bedient deze apparatuur. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het productieproces soepel verloopt. Bij storingen ben jij de persoon die deze snel en efficiënt weet op te lossen.

Monteur: Wil je aan de slag als monteur bij Philips? Als monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparaties binnen de fabriek. Je taken omvatten het oplossen van storingen, het herstellen van machines en het uitvoeren van diverse technische werkzaamheden. Dit betreft onder andere machines, robots en productiebanden. Dagelijks krijg je te maken met complexe klussen, wat je baan erg uitdagend maakt.

Afbeelding

Neem contact op!

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar de vacatures van Philips of wil je nog meer informatie hebben? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, of solliciteer op 1 van de beschikbare functies hier beneden!

In contact komen

Philips vacatures ⬇