Werken via Technisi

Bij Uitzendbureau techniek begrijpen we de wens voor een stabiele, langdurige carrière in de technische sector. Onze missie is om technische professionals te matchen met technische functies die uitstekende groeimogelijkheden bieden. Dit in combinatie voor enkel langere termijn opdrachten.

 

Onze vakgebieden

Onze Focusgebieden

Bij uitzendbureau techniek bieden we een divers scala aan technische banen die zich richten op een duurzame werkrelatie.

  • Installatiemonteur: Bouw je carrière op als installatiemonteur en ontwikkel je vaardigheden in het installeren en onderhouden van technische systemen.
  • Elektromonteur: Als elektromonteur kun je bij ons werk vinden waar je je expertise in elektrische installaties kunt inzetten en verder ontwikkelen.
  • Technische Dienst Monteur: We bieden kansen om deel uit te maken van teams die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en repareren van machines en apparatuur.
  • Servicemonteur: Als servicemonteur ben je gespecialiseerd in het oplossen van technische problemen en het bieden van uitstekende service aan klanten.
  • Operator: Onze operatorfuncties bieden de mogelijkheid om te werken met geavanceerde machines en productieprocessen.
  • Werkvoorbereider, Planner of Calculator: Heb je interesse in het plannen en organiseren van technische projecten? Wij hebben posities beschikbaar voor werkvoorbereiders, planners en calculators.
  • Engineers: Ervaren engineers vinden uitdagende functies waar ze kunnen bijdragen aan technische innovaties en projecten.
Contact
Afbeelding

waarom kiezen voor Technisi?

Als technisch uitzendbureau streven we naar langdurige kansen en loopbaanontwikkeling in de technische sector. Hier zijn enkele redenen om voor ons te kiezen:

  • Deskundigheid: Ons team van technische experts begrijpt de industrie en begeleidt je bij het vinden van de juiste functie die aansluit bij jouw vaardigheden en ambities.
  • Ondersteuning en Groei: We bieden ondersteuning bij sollicitatieprocedures en investeren in jouw training en ontwikkeling om je carrière verder te bevorderen.
  • Transparantie: Technisi Uitzendbureau staat voor transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties, zodat je met vertrouwen kunt solliciteren en werken.

Bij Technisi Uitzendbureau staan we klaar om je te helpen de volgende stap in jouw technische carrière te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het vinden van een baan die perfect bij jou past. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst in de techniek!

Bekijk de vacatures van Technisi
Afbeelding

Bekijk de vacatures van Technisi