Vacatures gemeente Groningen

Gemeente Groningen, bruisend hart van het Noorden, biedt een inspirerende omgeving voor technische professionals die streven naar groei en ontwikkeling in hun carrière. Als jij op zoek bent naar nieuwe uitdagingen en kansen om je technische vaardigheden te benutten, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een breed scala aan technische vacatures binnen de gemeente Groningen. Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in Groningen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar getalenteerde technische professionals zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, IT, bouwkunde, of een andere technische discipline, bij Technisi vind je diverse mogelijkheden om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in gemeente Groningen. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in gemeente Groningen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Operator Procesindustrie omgeving Scheemda
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3000

Als Operator procesindustrie ben je verantwoordelijk voor het verloop en het bijstellen van het productieproces.  Hierbij kan met name gedacht worden aan het bedienen van de machines en installaties, ondersteuning bieden bij technische storingen en het verrichten van lichte administratieve handelingen. De opdrachtgever hanteert hierbij een  werkweek op basis van drie/twee ploegen. Je gaat allereerst starten met een intern inwerktraject, hierbij sta je onder begeleiding van een ervaren operator. Op den duur is het de bedoeling dat de werkzaamheden zelfstandig zullen worden opgepakt.

Nieuw
5 ploegen Procesoperator Energietechniek
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
omgeving Appingedam, Groningen
euro sign icoon
€3600 - €4700

Als procesoperator maak je deel uit van een team en draag je gezamelijk de verantwoordelijkheid voor het zorgvuldig controleren en indien nodig bijsturen van de operationele aspecten. Dit om ervoor te zorgen dat het proces optimaal verloopt. In jouw rol bedien je diverse installaties ten behoeve van de stoomproductie vanuit de controlekamer. Het behoort tot jouw taken om de installatie of onderdelen daarvan op te starten en af te lijnen. Daarnaast houd je je bezig met het nauwgezet controleren van procesgegevens, het identificeren en verhelpen van storingen, evenals het vastleggen en analyseren van productie- en storingsgegevens om het proces verder te optimaliseren. Daarnaast voer je eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor, waarbij je zorgt voor naleving van het beleid met betrekking tot veilige werkomstandigheden en milieuwetgeving. Bovendien draag je bij aan het verbeterprogramma vanuit jouw vakgebied, bijvoorbeeld door deel te nemen aan werkgroepen. 

 

Nieuw
Procesoperator C Energietechniek 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Appingedam, Groningen
euro sign icoon
€3800 - €5000

Als Procesoperator Energietechniek ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van je eigen deelproces. Hierbij ben je voornamelijk actief met instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen en ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waar nodig aanpassingen doorvoeren met betrekking tot het proces. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Ten slotte zul je ook te maken krijgen met lichte administratieve verwerkingen.

Nieuw
Elektromonteur Energietechniek Industrie dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Delfzijl, Groningen
euro sign icoon
€3000 - €4400

Als Elektromonteur industrie ben je in grote lijnen actief met zowel het onderhouden, het oplossen van storingen, inbedrijfstellingen en diverse modificaties en revisies van de machines en diverse (elektrotechnische) installaties. De taken die hieruit onder andere voortvloeien zijn onder andere inspecties en beoordelingen en het hier weer uit voortvloeiend correctief onderhoud. Daarnaast als aanspreekpunt actief onder andere met het begeleiden en het nemen van beslissingen met betrekking tot externe monteurs en het inwerken van nieuwe monteurs. Verder ook actief met het waarborgen van bijvoorbeeld veiligstellingen en verbetervoorstellen en andere maatregelen ten behoeve van het waarborgen en verbeteren van onder andere de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Nieuw
Veiligheidscoördinator HVK Energietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
FARMSUM, Groningen
euro sign icoon
€4600 - €6500

Als Veiligheidscoördinator Energietechniek ben je actief op de gloednieuwe afdeling QHSE binnen de organisatie. Als afdeling zorg je ervoor dat de organisatie op het gebied van Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu voldoet aan de relevante wet- en regelgeving en waarborgt. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het veiligheidsbeleid binnen de organisatie. Je monitort en analyseert zowel interne bedrijfsvoering als externe ontwikkelingen, inclusief wet- en regelgeving. Je onderhoudt en optimaliseert het veiligheidssysteem, zorgt voor de juiste procedures, instructies en hulpmiddelen, en fungeert als voorvechter van een veilige werkcultuur. Dit omvat het overdragen van veiligheidssystemen en -eisen aan medewerkers en managers, het geven van voorlichting en trainingen, en het bevorderen van veiligheidsbewustzijn. Daarnaast bepaal en beheer je autorisatieniveaus voor locatietoegang en zorg je ervoor dat de organisatie adequaat kan reageren op noodsituaties. Je ondersteunt ook bij inspectie- en revisiestops om een veilige en efficiënte werkomgeving te waarborgen.

Monteur Elektrotechniek
Bekijk de vacature
Nieuw
Medewerker Technische dienst
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Scheemda, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €2900

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van ons gehele machinepark en productiemiddelen. Onze technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

In deze functie heb je tevens veel vrijheid en kun je pro- actief meedenken voor de optimalisatie van het machinepark.

We zijn als bedrijf aan het groeien en continu bezig om onze processen te verbeteren. Om deze reden investeren wij flink in ons machinepark. De afgelopen periode zijn er al een aantal nieuwe machines in bedrijf gegaan. Dit betekent voor jou werken in een veranderende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.

Nieuw
Meewerkend Voorman TD
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Oldambt, Groningen
euro sign icoon
€2900 - €3300

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van ons gehele machinepark en productiemiddelen. Onze technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je geeft leiding aan en voert samen met het team onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.