Vacatures gemeente Kampen

 Gemeente Kampen, gelegen aan de prachtige oevers van de IJssel in Overijssel, biedt een inspirerende omgeving voor technische professionals die op zoek zijn naar uitdagende carrièremogelijkheden. Als jij jouw technische vaardigheden wilt ontwikkelen en benutten, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een breed scala aan technische vacatures binnen de gemeente Kampen.
Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in Kampen hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar getalenteerde technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie, of een andere technische discipline, bij Technisi vind je diverse mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in gemeente Kampen. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in gemeente Kampen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Monteur Technische Dienst
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Lelystad, Overijssel
euro sign icoon
€2500 - €3649
  • Het geven van technische assistentie aan de medewerkers van de productieploeg.
  • Het oplossen van storingen op mechanisch- en bij voorkeur ook elektrotechnisch gebied.
  • Verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines, installaties, gebouwen en terreinen.
  • Doen van voorstellen ter verbetering van het productieproces, verbetering van de veiligheids- en onderhoudsaspecten.
  • Zorgen voor een nette werkomgeving en verantwoordelijkheid nemen voor de aan u toevertrouwde materialen. Hierbij neemt u de veiligheidseisen en richtlijnen strikt in acht.
Nieuw
Eerste monteur elektro
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Hattem, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Eerste Monteur ben jij verantwoordelijk voor de elektrotechnische taken binnen de maritieme of industriële sector. Je zult bijvoorbeeld bezig zijn met het aansluiten, testen en in bedrijf stellen van schakelkasten en pompen. Je hebt een breed scala aan taken en voert projecten zelfstandig uit, van begin tot eind. Als Eerste Monteur houd je toezicht op de kwaliteit en voortgang van het werk. Daarnaast zorg je ervoor dat de medewerkers op locatie goed geïnstrueerd zijn en begeleid je een aantal (leerling)monteurs. Elke klant en elk project is uniek, dus je denkt actief mee met de klant, geeft advies over mogelijke oplossingen en ziet kansen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Hoewel je meestal werkt volgens werktekeningen, krijg je bij ons ook de vrijheid om ter plaatse je eigen aanpak te ontwikkelen.

Nieuw
Elektromonteur
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3500

Jij bent het gezicht van de organisatie en klanttevredenheid staat bij jou altijd voorop. De taken die je zult uitvoeren zijn erg gevarieerd. Je hoofdtaak is het verrichten van diverse installatiewerkzaamheden, zoals het leggen van bekabeling, het aansluiten van apparatuur en het installeren en monteren van verschillende technische systemen. Uiteraard doe je dit alles volgens de geldende werktekeningen en voorschriften. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het werk van hoge kwaliteit is en dat het project goed verloopt.

Nieuw
Werkvoorbereider
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Kampen, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3600

Als werkvoorbereider ontvang je tekeningen van de afdeling engineering en gaat hiermee aan het werk. Samenwerking is een van jouw kwaliteiten waarmee je door goed communiceren met de verschillende afdelingen je collega's van de productie goed op de hoogte stelt. Door jouw duidelijke planning kunnen de afdeling goed met elkaar werken en blijft het productieproces goed verlopen. Onze relatie groeit in nieuwe ontwikkelingen. Ze werken steeds vaker met onder andere lasrobots, die jij hebt mede-geprogrammeerd. 

Nieuw
Onderhouds- en Optimalisatietechnicus 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€3900 - €4700

Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van diverse geavanceerde machines en installaties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vlak, inclusief het implementeren van preventieve maatregelen. Deze machines omvatten sorteerinstallaties die worden gebruikt voor afvalverwerking. Je speelt tevens een rol in het coördineren van externe partijen die onderhoud uitvoeren aan onze gebouwen en apparatuur. Dit omvat het afstemmen met de relevante medewerkers en hun teamleiders om de planning en duur van het onderhoud te bepalen. Als je mogelijkheden ziet om processen te verbeteren, moedigen we je aan om dit te bespreken met ons onderhoudsmanagement en samen actie te ondernemen. Bovendien heb je dagelijks contact met je collega's in het operationele team om de werking van de installaties te bespreken.

Lead Electrical Engineer
Bekijk de vacature
Nieuw
Allround Operator Verpakking 2 ploegen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Overijssel
euro sign icoon
€3000 - €3600

Als Allround Operator Verpakking bij onze opdrachtgever in Zwolle ben je een essentieel onderdeel van het team. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van het opleidingsplan van de ploeg, het uitvoeren van eerstelijns trouble shooting bij productiestilstanden, en het waarborgen van veiligheid en kwaliteit in de werkomgeving. Bij afwezigheid van de teamleider/plaatsvervanger schuif je door naar een leidinggevende rol, waarbij je de dienst aanstuurt en de werkzaamheden van de plaatsvervanger uitvoert.

Nieuw
Operator 2 ploegen
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Overijssel
euro sign icoon
€2800 - €3500

Bij onze opdrachtgever in Zwolle hebben we een uitstekende kans voor gemotiveerde kandidaten om opgeleid te worden tot Technisch Operator! In deze veelzijdige rol word je intern opgeleid en krijg je de mogelijkheid om allround vaardigheden te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en je zult ingezet worden op diverse werkplekken binnen de productieafdeling. Als Technisch Operator ben je verantwoordelijk voor het controleren, ombouwen en opstarten van productielijnen, het afwegen en afvullen van grondstoffen, administratieve taken, procescontroles uitvoeren en het aanvullen van materialen ten behoeve van de productie.