Vacatures Hardenberg

"Ontdek spannende technische mogelijkheden in het levendige Hardenberg en haar omgeving! Of je nu een doorgewinterde expert bent of aan het begin van je carrière staat, wij bieden verschillende uitdagende kansen die passen bij jouw ervaring en ambities. Van leiderschapsposities tot technische ondersteuning, wij hebben een breed scala aan vacatures in sectoren zoals engineering en productie. Hardenberg, gelegen in het prachtige Overijssel, biedt een dynamische en groeiende economie, omringd door een inspirerende natuurlijke omgeving. Neem vandaag nog de volgende stap in jouw technische loopbaan door je CV naar ons op te sturen en laat ons je begeleiden naar jouw ideale positie!"

Filters
Nieuw
Servicemonteur
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Overijssel
euro sign icoon
€2400 - €3200

Als service/onderhoudsmonteur draag je zorg voor het preventief- en correctief onderhoud aan verschillende soorten pompinstallaties. Naast het onderhoudswerk is het rapporteren een essentieel onderdeel van het werk. Het opstellen van een rapportage vormt namelijk de basis voor het advies richting de opdrachtgevers over de staat van de pompinstallaties. Meestal ben je zelfstandig onderweg in de buitenlucht, echter is er altijd wel iemand die met je kan sparren over de werkzaamheden. Je komt te werken binnen een dynamisch team waarbij er ruimte is voor doorgroeimogelijkheden.

 

 

Nieuw
Onderhoudsmonteur dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Meppel, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3600

Als onderhoudsmonteur maak jij onderdeel uit van de technische dienst. Het ervoor zorgen dat de machines goed werken en de fabriek draaiende blijft is jouw doel. Als onderhoudsmonteur ben je onder andere bezig met het oplossen van storingen, meedenken aan optimaliseren van de productielijnen en het uitvoeren van kleinschalige modificaties aan installaties.

Nieuw
Machinaal Houtbewerker
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€2300 - €3000

Als machinaal houtbewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van machines en het bewerken van orders tot het gewenste product voor de klant. Het instellen van machines om ramen en deuren te vormen is voor jou bekend. Je bent bezig met het instellen van machines aan de hand van uitrekstaten, zaaglijsten en tekeningen. Met je oog op materiaalverlies kun je dit zo perfect mogelijk indelen. 

Nieuw
Monteur Technische Dienst
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Lelystad, Overijssel
euro sign icoon
€2500 - €3649
  • Het geven van technische assistentie aan de medewerkers van de productieploeg.
  • Het oplossen van storingen op mechanisch- en bij voorkeur ook elektrotechnisch gebied.
  • Verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines, installaties, gebouwen en terreinen.
  • Doen van voorstellen ter verbetering van het productieproces, verbetering van de veiligheids- en onderhoudsaspecten.
  • Zorgen voor een nette werkomgeving en verantwoordelijkheid nemen voor de aan u toevertrouwde materialen. Hierbij neemt u de veiligheidseisen en richtlijnen strikt in acht.
Nieuw
Eerste monteur elektro
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Hattem, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3500

Als Eerste Monteur ben jij verantwoordelijk voor de elektrotechnische taken binnen de maritieme of industriële sector. Je zult bijvoorbeeld bezig zijn met het aansluiten, testen en in bedrijf stellen van schakelkasten en pompen. Je hebt een breed scala aan taken en voert projecten zelfstandig uit, van begin tot eind. Als Eerste Monteur houd je toezicht op de kwaliteit en voortgang van het werk. Daarnaast zorg je ervoor dat de medewerkers op locatie goed geïnstrueerd zijn en begeleid je een aantal (leerling)monteurs. Elke klant en elk project is uniek, dus je denkt actief mee met de klant, geeft advies over mogelijke oplossingen en ziet kansen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Hoewel je meestal werkt volgens werktekeningen, krijg je bij ons ook de vrijheid om ter plaatse je eigen aanpak te ontwikkelen.

Elektromonteur
Bekijk de vacature
Nieuw
Werkvoorbereider
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Kampen, Overijssel
euro sign icoon
€2700 - €3600

Als werkvoorbereider ontvang je tekeningen van de afdeling engineering en gaat hiermee aan het werk. Samenwerking is een van jouw kwaliteiten waarmee je door goed communiceren met de verschillende afdelingen je collega's van de productie goed op de hoogte stelt. Door jouw duidelijke planning kunnen de afdeling goed met elkaar werken en blijft het productieproces goed verlopen. Onze relatie groeit in nieuwe ontwikkelingen. Ze werken steeds vaker met onder andere lasrobots, die jij hebt mede-geprogrammeerd. 

Nieuw
Onderhouds- en Optimalisatietechnicus 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€3900 - €4700

Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van diverse geavanceerde machines en installaties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vlak, inclusief het implementeren van preventieve maatregelen. Deze machines omvatten sorteerinstallaties die worden gebruikt voor afvalverwerking. Je speelt tevens een rol in het coördineren van externe partijen die onderhoud uitvoeren aan onze gebouwen en apparatuur. Dit omvat het afstemmen met de relevante medewerkers en hun teamleiders om de planning en duur van het onderhoud te bepalen. Als je mogelijkheden ziet om processen te verbeteren, moedigen we je aan om dit te bespreken met ons onderhoudsmanagement en samen actie te ondernemen. Bovendien heb je dagelijks contact met je collega's in het operationele team om de werking van de installaties te bespreken.

Hardenberg is een stad in de provincie Overijssel in Nederland. Het staat bekend om zijn bruisende economie en is een belangrijk centrum voor technologie en productie in de regio. De stad biedt een uitstekende mix van stedelijke voorzieningen en natuurlijke schoonheid, met tal van recreatieve activiteiten en groene ruimtes.