Vacatures gemeente Stadskanaal

Gemeente Stadskanaal, gelegen in het prachtige Groningen, biedt een stimulerende omgeving voor technische professionals die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden in hun carrière. Als jij klaar bent om jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een breed scala aan technische vacatures binnen gemeente Stadskanaal. Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in Stadskanaal hebben wij een solide netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar talentvolle technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie of een andere technische discipline, bij Technisi vind je diverse mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in gemeente Stadskanaal. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in gemeente Stadskanaal. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Uitvoerder gas en/of energiekabels
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Groningen, Groningen
euro sign icoon
€3000 - €4200

Als uitvoerder ben je dagelijks betrokken bij de uitvoering van projecten in de ondergrondse infrastructuur. Samen met je team draag je bij aan de energietransitie in Nederland en beheer je diverse infraprojecten. Je organiseert en coördineert de werkzaamheden, verdeelt het werk, stuurt het team aan, en zorgt voor het behalen van (financiële) doelstellingen, budgetbewaking en administratieve afhandeling.

Bij onze opdrachtgever werken momenteel ongeveer acht andere uitvoerders, elk met hun eigen projecten. Afhankelijk van het project kan het voorkomen dat je samenwerkt met meerdere uitvoerders aan grotere projecten. Als uitvoerder geef je leiding aan ongeveer 6 tot 20 medewerkers op locatie en rapporteer je aan de projectleider.

Nieuw
Meewerkend Voorman Werkplaats
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Groningen, Groningen
euro sign icoon
€3000 - €4200

Als meewerkend voorman van de constructiewerkplaats werk je zelf actief mee in de werkplaats en ben je daarnaast verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat projecten tijdig worden opgeleverd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat de veiligheidsvoorschriften altijd worden nageleefd. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de collega’s binnen het team.

  • Je werkt actief mee in de constructiewerkplaats;
  • Aansturen van het team;
  • Het organiseren van werkzaamheden om de productiviteit te waarborgen;
  • Bewaken van de kwaliteit en veiligheid in de werkplaats;
  • Coördineren van materiaal- en gereedschapsbeheer;
  • Je hebt overleg met de andere afdelingen.
Nieuw
Procesoperator B 5-ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Farmsum, Groningen
euro sign icoon
€3800 - €5000

Als Proces operator B werk je in een 5-ploegendienst en ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bedienen en bijsturen van het productieproces en de bijbehorende machines. Hierbij voer je werkzaamheden uit binnen het vakgebied van de chemische techniek. Je werkt in een ploeg bestaande uit 9 medewerkers waarmee je de productieplanning en daarbij behorende bijzonderheden van de voorgaande ploeg bespreekt. Ook controleer je bestaande receptuurgegevens en de beschikbaarheid van de vereiste grondstoffen. De afdeling waar je werkt, is verantwoordelijk voor het voorbereiden en produceren van meerdere soorten eindproducten. Er wordt gewerkt volgens verschillende veiligheidsnormen waaronder de ISO 9000.

Nieuw
Werkvoorbereider Elektrotechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Groningen, Groningen
euro sign icoon
€2600 - €4000

Als werkvoorbereider elektrotechniek richt jij je op het voorbereiden en begeleiden van opdrachten binnen de elektrotechniek. Jij zorgt voor de planning van de toegewezen opdrachten en ondersteunt de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende tekeningen en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Naast de werkvoorbereiding kan deze functie ook andere werkzaamheden omvatten zoals tekenen, berekenen, controleren, begeleiden van productie en het geven van werkinstructies.

Nieuw
E/I monteur Dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Sappemeer, Groningen
euro sign icoon
€3300 - €3900

Als E/I Monteur ben je verantwoordelijk voor een vlekkeloos productieproces. Je werkt samen in een Technische Dienst van 12 monteurs, opgesplitst in WTB en E/I. Hierbij los je storingen op in schakelkasten, meet- en regelsystemen en PLC's. De fabriek word constant doorontwikkeld op het gebied van automatisatie en robotica. Op het moment dat er geen storingen zijn in de fabriek, ben je bezig met preventief onderhoud of revisie werkzaamheden in de werkplaats. Daarnaast is het handig als je een basis kennis hebt van werktuigbouwkunde, en enige ervaring hebt met frequentieregelaars.

Constructiebankwerker/Lasser
Bekijk de vacature
Nieuw
Medewerker Technische Dienst
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Scheemda, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €3500

Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van machines en installaties. Je lost technische storingen op, voert preventief onderhoud uit en draagt bij aan de optimalisatie van productieprocessen. Je hebt kennis van mechanica, elektronica en pneumatiek. Daarnaast ben je proactief in het identificeren van mogelijke verbeteringen en werk je nauw samen met andere afdelingen. Je bent flexibel, stressbestendig en in staat snel en effectief te handelen bij technische uitdagingen. Met jouw technisch inzicht draag je bij aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van het productieproces.

Nieuw
Medewerker Technische dienst
dienst icoon
2 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Scheemda, Groningen
euro sign icoon
€2500 - €2900

Jouw verantwoordelijkheid, samen met het team van de technische dienst, is het optimaal laten functioneren van ons gehele machinepark en productiemiddelen. Onze technische dienst bestaat op dit moment uit 5 collega’s met kennis vanuit verschillende technische disciplines. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit en controleert op machineveiligheid, zodat de machines veilig blijven draaien. Je verhelpt storingen zodanig dat het productieproces zo min mogelijk hinder hiervan ondervindt.

In deze functie heb je tevens veel vrijheid en kun je pro- actief meedenken voor de optimalisatie van het machinepark.

We zijn als bedrijf aan het groeien en continu bezig om onze processen te verbeteren. Om deze reden investeren wij flink in ons machinepark. De afgelopen periode zijn er al een aantal nieuwe machines in bedrijf gegaan. Dit betekent voor jou werken in een veranderende omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op jouw eigen kennis en vaardigheden.