Vacatures gemeente Hardenberg

 Gemeente Hardenberg, gelegen in het hart van het prachtige Overijssel, biedt een inspirerende omgeving voor technische professionals die op zoek zijn naar uitdagende carrièremogelijkheden. Als jij jouw technische vaardigheden wilt ontwikkelen en benutten, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een breed scala aan technische vacatures binnen de gemeente Hardenberg.
Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in Hardenberg hebben wij een solide netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar getalenteerde technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie, of een andere technische discipline, bij Technisi vind je diverse mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in gemeente Hardenberg. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in gemeente Hardenberg. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Hovenier Onderhoud
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Drenthe, Overijssel
euro sign icoon
€2600 - €3400

Als hovenier maak je de wereld elke dag een stukje mooier. Geen dag is hetzelfde: soms leg je een tuin aan bij een verzorgingshuis, andere keren onderhoud je een daktuin bij een kantoor. Je werkt in een klein, hecht team waar saamhorigheid centraal staat. Samen zorgen jullie voor een prachtig resultaat!

Wat ga je doen? Je voert uiteenlopende onderhoudsprojecten uit en stelt je eigen planning op. Je bereidt grote projecten voor, zodat je collega’s direct aan de slag kunnen. Als visitekaartje ben je verantwoordelijk voor jouw klantenkring en zorg je voor tevreden klanten en mooie tuinen.

 

Nieuw
Gereedschapsmaker
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hardenberg, Overijssel
euro sign icoon
€2400 - €3100

Als gereedschapsmaker bij dit bedrijf krijg je te maken met allerlei verschillende soorten gereedschap. Je maakt allerlei verschillende soorten gereedschap op zowel conventionele als CNC-machines. Je maakt gebruik van technieken als draaien, frezen, slijpen en meer. Hierbij werk je met hoge precisie om de beste kwaliteit te leveren en houd je rekening met de vooraf opgegeven bewerkingstijden. Daarnaast denk je mee aan potentiële verbeteringsmogelijkheden aan de bewerkingsmethode.

Nieuw
Meetspecialist
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Omgeving Hardenberg, Overijssel
euro sign icoon
€2600 - €3500

Als meetspecialist binnen deze organisatie ben jij gericht op kwaliteit. Je gaat je bezig houden met het programmeren van de CMM 3D-meetmachines, die gebruikt worden om de kwaliteit van de producten te controleren. Je verzorgt interne kwaliteitscontroles en stelt meetrapporten op, waarbij je meedenkt over hoe de kwaliteit van producten verbeterd kan worden. Ook ben je verantwoordelijk voor de kalibratie en het beheer van de meetmiddelen en controleer je de in productie vastgelegde meetwaarden. Daarnaast werk je aan de verbetering van de meetprocessen.

 

Nieuw
Mechatronica Monteur
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hardenberg, Overijssel
euro sign icoon
€2500 - €3400

Als mechatronisch monteur kom jij te werken in een zeer moderne productieomgeving. Je werkt in een montageruimte of in een cleanroom. Je gaat je bezig houden met het assembleren van hightech positioneersystemen, iets wat zeer nauwkeurig moet gebeuren. Ook ga je halffabricaten en eindproducten monteren, beheren en reinigen. Na de montage moeten de producten en systemen getest worden, waar na je de resultaten vastlegt in inspectierapporten. Je hebt daarnaast de verantwoordelijkheid om de montagevolgorde te bepalen en mee te denken in verbetermogelijkheden. 

 

Nieuw
Projectmanager Werktuigbouwkunde
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
HBO
marker icoon
Omgeving Hengelo, Overijssel
euro sign icoon
€3000 - €5000

Als projectmanager werktuigbouwkunde draag je zorg voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van zeer grote en complexe projecten in de utiliteit en industrie, die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Jij bent verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van het project door het coördineren en/of aansturen van projectmedewerkers. Jij houdt de grote lijnen in de gaten, zonder de details uit het oog te verliezen. Jouw kerntaken zijn:

  • Organiseren van projectspecifieke werkzaamheden
  • Begeleiden, controleren en corrigeren van de uitvoering van een project
  • Overleggen met leiding over voortgang van projecten en optredende problemen die uitstijgen boven haar/zijn competentie
  • Leiding geven aan minimaal 25 medewerkers
  • Oplossen van problemen waarvoor een langdurige ervaring is vereist
  • Communicatie met opdrachtgevers
  • Up-to-date houden van benodigde vakkennis
Lasser
Bekijk de vacature
Nieuw
Constructiebankwerker
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Zwollle, Overijssel
euro sign icoon
€2300 - €3100

Als constructiebankwerker maak en monteer je metalen constructies waarbij je veel verschillende technieken beheerst zoals lassen, buigen, kanten, zetten, verspanen en versnijden. Deze vaardigheden zet je in om metalen constructies te maken voor bijvoorbeeld bruggen, machines, trailers etc. Door deze vaardigheden toe te kunnen passen is het van belang dat je technische tekeningen kan lezen en begrijpen en is het ook belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Je moet namelijk communicatief sterk zijn voor overleg met je collega's en leidinggevenden. 

Nieuw
Lasrobot operator dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Zwolle, Overijssel
euro sign icoon
€2300 - €3000

Als operator ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de lasrobots die je in de gaten houdt. Je werkzaamheden bestaan uit het bedienen, ombouwen en instellen van lasrobots. Deze lasrobots worden gebruikt om metalen producten, componenten of montages te lassen of solderen. Het kan voorkomen dat de robot een storing krijgt en jij zelf verder met de hand moet lassen. Het is dan ook van belang dat je eventuele ervaring met lassen hebt of zelfs lasdiploma's hebt behaald. Verder zullen je taken bestaan uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het verhelpen en voorkomen van storingen en is het belangrijk dat je je werkplek schoonhoudt.