Vacatures in Klazienaveen

Ben jij woonachtig in de omgeving van Klazienaveen en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Rondom Klazienaveen liggen genoeg technische bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Bekijk hieronder de vacatures. Heb je interesse? Stuur dan je CV naar ons toe of neem telefonisch contact op met ons kantoor!

Filters
Nieuw
Servicemonteur Bruggen
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Assen, Drenthe
euro sign icoon
€4000 - €6000

Heb jij ervaring als servicemonteur en heb je een passie voor infrastructuur? Vind je het tevens leuk om met je handen bezig te zijn en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze functie krijg je te maken met verschillende technieken, je kunt je dus ontwikkelen op verschillende vlakken. Hoofdzakelijk pleeg je correctief en preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties waarbij incidenteel ook automatiseringstechniek voorkomt. Verder voer je ook functionele testen en inbedrijfstellingen uit en kan je worden opgeroepen voor een plotselinge storing.Je komt te werken bij een landelijk bedrijf. Het bedrijf is werkzaam in veel verschillende technische disciplines en biedt ook veel ruimte voor jouw professionele ontwikkeling.

Nieuw
QA Analyst omgeving Beilen
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Drenthe
euro sign icoon
€3200 - €4000

In deze uitdagende functie ben jij als QA analyst verantwoordelijk voor de QA Release zaken van de productielocatie in Beilen. Op basis van productiegegevens en analyseresultaten beoordeel jij de productkwaliteit. Productkwaliteit en voedselveiligheid staan dus voorop. Je werkt graag in teamverband en houdt van structuur en eigen verantwoordelijkheid.

Nieuw
Medewerker Metaalbewerking dagdienst
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Assen, Drenthe
euro sign icoon
€2400 - €3300

Als medewerker metaalbewerking ben je actief met het verwerken van metalen plaatwerk tot metalen onderdelen. Het gaat om een breed scala aan producten die volgens tekening verwerkt dienen te worden. Hierbij ben je actief met het bedienen van diverse machines en andere productiegerichte werkzaamheden. Dit zal met zowel conventionele alsmede met verspaningsmachines zijn.

Nieuw
Procesoperator 5-ploegen omgeving Coevorden
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Coevorden, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €3600

Als procesoperator binnen de energiesector ben je werkzaam bij een dynamische organisatie die kwaliteit en vooruitgang hoog op de agenda heeft staan. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de meest uiteenlopende mechanische, fysische en chemische processen. Je houdt voortdurend de vinger aan de pols en stuurt waar nodig bij. Daarnaast pleeg je 1e lijn onderhoud. Samen met je collega’s identificeer je risico’s en zorg je voor concrete acties om de continuïteit van het proces te waarborgen. Je rapporteert aan de teamleider en het managementteam en je bent werkzaam in een 5-ploegendienst.

Nieuw
Procesoperator 5-ploegen omgeving Emmen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2300 - €3000

Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van het gehele proces, van A tot Z. Je houdt je bezig met het instellen, afstellen en bedienen van machines. Het signaleren en verhelpen van eerstelijns storingen. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het aanpassen van het proces indien nodig. Verder werk je ook regelmatig vanuit de controlekamer, vanuit hier kan jij het proces bijsturen. Het uitvoeren van kleine administratie werkzaamheden en het schoon houden van je werkplek hoort er ook bij.

Engineer Werktuigbouwkunde
Bekijk de vacature
Nieuw
Werkvoorbereider wegenbouw
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€3000 - €4000

Een doorgewinterde werkvoorbereider in de wegenbouw begrijpt dat een solide voorbereiding cruciaal is. Of het nu gaat om het aanpassen van een straat in Assen of een provinciale weg grenzend aan Duitsland, jij waarborgt tijdige materiaalbestellingen, onderhandelt met leveranciers, en beheert administratieve taken. Van civieltechnische tekeningen tot SAP-software, je ordent alles. Werken vanuit het kantoor in Hoogeveen en soms op locatie draagt bij aan het gewaardeerde teamgevoel. Naast het ondersteunen van uitvoerders en bijdragen aan omgevingsmanagement, geniet je van de vrijheid om je tijd zelf in te delen en doorgroeimogelijkheden. Bij het regiokantoor in Hoogeveen werk je samen met een divers team, waar een goede werksfeer, onderlinge hulp en regelmatige interactie centraal staan.

Nieuw
Monteur WTB en/of Elektrotechniek voedingsmiddelen drie ploegen
dienst icoon
3 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2800 - €4500

Als monteur op het gebied van werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek werk je in drie ploegen. Je bent voornamelijk belast met preventief onderhoud, correctief onderhoud en inspectie van een breed scala aan installaties, inclusief de mechanische en/of elektrotechnische componenten. Je speelt, afhankelijk van de taak, ook een rol in het coördineren en voorbereiden van deze werkzaamheden, waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van de installaties centraal staan. Door je focus en strikte naleving van richtlijnen zorg je ervoor dat de veiligheid op de werkplek gewaarborgd blijft. Door het nauwgezet volgen van het preventieve onderhoudsplan draag je bij aan de betrouwbaarheid van de installaties en minimaliseer je capaciteitsverlies in organisatieprocessen. Dit doe je meestal niet alleen, maar werk je samen in een team van ervaren collega's.