Vacatures Middendorp

Middendorp, een schilderachtig gehucht gelegen in het prachtige Drenthe, biedt een serene en inspirerende omgeving voor technische professionals die streven naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden in hun carrière. Als jij klaar bent om jouw technische vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen, dan is Technisi jouw ideale partner! Wij presenteren een uitgebreid aanbod aan technische vacatures binnen Middendorp en de omliggende regio. Dankzij onze nauwe samenwerking met lokale bedrijven en organisaties in Middendorp hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers die op zoek zijn naar talentvolle technische experts zoals jij. Of je nu gespecialiseerd bent in engineering, productie, of een andere technische discipline, bij Technisi vind je diverse mogelijkheden om jouw passie te volgen. Bekijk hieronder onze actuele technische vacatures in Middendorp. Als je een interessante positie ziet, aarzel dan niet om je CV naar ons te sturen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie of om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte technische baan in Middendorp. Zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende technische carrière met Technisi!

Filters
Nieuw
Dataspecialist/Tekenaar
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€2400 - €3300

Als Dataspecialist/Tekenaar ben je bezig met het voorbereiden en uitwerken van projecten gericht op het detecteren en documenteren van ondergrondse infrastructuur zoals kabels en leidingen. Je beheert gelijktijdig meerdere projecten met variërende looptijden en zorgt voor de nodige informatie en vergunningen zodat veldwerkers hun werk effectief kunnen uitvoeren. Je onderhoudt contact met netbeheerders en het Kadaster om de benodigde gegevens voor het tekenen te verzamelen. Met behulp van AutoCAD verwerk je deze data tot gedetailleerde tekeningen, zoals dwarsprofielen van boringen en scans van terreinen. Deze tekeningen zijn essentieel voor opdrachtgevers voor toepassingen zoals constructiewerken en installaties. In de Tekenkamer werk je samen met zeven collega's en rapporteer je aan het Hoofd Tekenkamer, waarbij je nauw samenwerkt met de Projectleider en regelmatig overlegt met de Veldwerkers.

Nieuw
Onderhoudsmonteur Installatietechniek
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€2600 - €3000

Jij voert het onderhoud aan verschillende installaties uit. Op precies het juiste moment. Voor alle klanten. 

  • Het onderhouden van allerhande werktuigbouwkundige installaties. Dat doe je zo veel mogelijk zelfstandig.
  • Afstemmen van je werk met de klant, zodat zij zo min mogelijk hinder ondervinden tijdens de werkzaamheden.
  • Inventariseren van de actuele technische staat van bijvoorbeeld ventilatiesystemen, luchtbehandelingskasten, CV ketels en meer. Dankzij jou kunnen we het benodigde onderhoud op tijd uitvoeren.
  • Draaien van een storingsdienst. Hierbij sta je buiten werktijd paraat om storingen op te lossen.
Nieuw
(Junior) Engineer/Ontwerper
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Omgeving Hoogeveen, Drenthe
euro sign icoon
€2500 - €4500

Als (Junior) Engineer/Ontwerper ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van projecten. Deze projecten richten zich op het ontwerpen en inspecteren van ondergrondse (spoor)kabels en leidingtracés. Je werkt tegelijkertijd aan verschillende opdrachten, voornamelijk voor bedrijven uit de railsector. Je belangrijkste taak is het maken, reviseren en afronden van uitvoeringsontwerpen voor ondergrondse infrastructuur. Op basis van input van (rail)aannemers, zoals bestekken, (voor)ontwerpen of opnamegegevens, werk je tekeningen uit in Microstation. Deze tekeningen helpen opdrachtgevers bij het aan- of verleggen van treinsporen. Je werkt op de Tekenkamer samen met drie andere Engineers/Ontwerpers en drie Landmeters, met regelmatig overleg en contact met aannemers.

Nieuw
Monteur elektromotoren
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2500 - €3400

Als Monteur elektromotoren ben je voornamelijk bezig met het onderhouden en reviseren van diverse soorten elektromotoren, pompen en ventilatoren. De werkzaamheden zijn zowel bij de klant op locatie als in de werkplaats. 

Nieuw
Mechatronica Monteur Dagdienst Machinebouw
dienst icoon
Dagdienst
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Emmen, Drenthe
euro sign icoon
€2500 - €3100

In de functie als Machinebouwer werk je soms zelfstandig en soms samen met je collega’s en ben je actief in het monteren van zowel mechanische, pneumatische en elektrotechnische onderdelen. De werkzaamheden zijn afwisselend en hierbij ben je verantwoordelijk voor het monteren van verschillende bouwgroepen en complete machines. Hierbij lees je de werktekeningen uit, voer je werkzaamheden uit volgens de desbetreffende montage instructies, zet je de leveringen klaar en ga je in overleg met de werkvoorbereiders. Kortom je draagt een steentje bij door middel van afwisselende werkzaamheden en maakt op die manier het machinebouwproces mee vanaf het begin tot aan het eindproduct.

Operator maakindustrie
Bekijk de vacature
Nieuw
UNIEKE KANS Operator 5 ploegen
dienst icoon
5 ploegen
opleiding icoon
MBO
marker icoon
Beilen, Drenthe
euro sign icoon
€3000 - €4500

Als Operator ben je proactief bezig met het controleren van het productieproces. In dit proces ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de juiste bediening van diverse productiemachines. Dit zal voornamelijk met het afstellen, instellen, onderhouden, ombouwen en het oplossingen van storingen zijn. Hierbij kun je als field operator worden ingezet, maar ook vanuit de controlekamer werkzaam zijn. Kortom een uitdagende, technische en afwisselende functie waarin je veel zelfstandig, maar ook in teamverband aan de slag bent.

Nieuw
Constructiebankwerker/Lasser
dienst icoon
Dagdienst
marker icoon
Meppel, Drenthe
euro sign icoon
€2600 - €3650

Als lasser/ constructiebankwerker ben je bezig met het zelfstandig samenstellen van stalen onderdelen. Vanuit tekeningen ben jij bezig met lassen van hoogwaardige constructies. Dit doe je in teamverband, maar ook zelfstandig. Jij zorgt ervoor dat er verschillende constructies gemaakt worden en kan trots terug kijken op wat je hebt gemaakt.